Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

На автосалоні в Пекіні-2024 Volkswagen вперше представить революційну концепцію дизайну

Німецький автовиробник пропонує зазирнути в цей інноваційний концепт через зображення, що розповсюджується на китайських соціальних мережах. Цей концепт, зі спрощеним дизайном порівняно з поточною лінійкою, втілює майбутнє спрямування у дизайні електромобілів Volkswagen.

Очевидно, що концепт відображає форму купе-позашляховика з витонченим профілем, низькою передньою частиною, виразними арками коліс, різким нахилом лобового скла, геометричними скляними панелями, стрімко спадаючим дахом та скульптурною задньою частиною з виразними контурами.

Хоча представники дизайнерської команди Volkswagen у Вольфсбурзі, Німеччина, залишаються мовчазними стосовно конкретних деталей і розмірів, вони підтверджують спільні зусилля, спрямовані на надання майбутнім електромобілям для китайського ринку підвищеної візуальної привабливості і сучасної естетики, що розрізняє їх від існуючих моделей, таких як ID 4, ID 5 і ID 6, призначений для Китаю.

З супровідним написом "Design a new era", зображення цього концепту, який ще не отримав назви, натякає на філософію дизайну, яка буде впроваджена в цілу низку моделей, що означає значні зміни в дизайні Volkswagen.

Цей концепт є другим промо-випуском Volkswagen у 2024 році, після попереднього тизеру нового позашляховика для китайського ринку, розробленого у співпраці з Xpeng Motors.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке