Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Наступне відродження Aston Martin Vanquish обіцяє настання нової ери в потужності та продуктивності (ВІДЕО)

Очікуваний дебют Vanquish, запланований на цей рік, позначить собою початок нової ери для флагманського GT Aston Martin, який вразить своїми характеристиками, включаючи грізний двигун V12 потужністю 824 к.с.

Це перевтілення Vanquish, що наслідує попередню модель DBS, оголошує про народження серії моделей з потужним 12-циліндровим двигуном. За вражаючим приростом потужності в 109 к.с. і 74 фунти на фут порівняно з попередником, стандартним DBS, стоїть ретельна робота над двигуном.

Наступне відродження Aston Martin Vanquish обіцяє настання нової ери в потужності та продуктивності (ВІДЕО)

Результатом тієї роботи є значні зміни в V12 з подвійним турбонаддувом від Aston Martin. Покращена міцність блоку циліндрів, модифіковані головки та оптимізовані розподільчі вали створюють базу для вражаючої потужності. Рев двигуна, який можна послухати у захоплюючому відеоролику, обіцяє насичену симфонію потужності.

Завдяки модернізованим системам впуску та випуску, а також оптимізованому процесу згоряння завдяки зміщеним свічкам запалювання і покращеним паливним інжекторам, Vanquish досягає небачених рівнів продуктивності та ефективності. Турбонагнітачі, які тепер більш чутливі і працюють на більших обертаннях, піднімають реакцію дросельної заслінки на нові висоти.

Хоча конкретні деталі про потужність двигуна поки що не розголошені, Aston Martin переконує, що новий агрегат дозволить Vanquish розганятися до неймовірних швидкостей, перевершуючи свого попередника DBS у всіх аспектах.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке