Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Cybertruck від Tesla демонструє майстерність позашляховика з покращеними диференціалами

Серед безлічі функцій, якими більшість покупців нехтують, Cybertruck від Tesla, який дебютував приблизно п'ять місяців тому, не мав деяких квінтесенційних атрибутів, очікуваних від сучасного пікапа. Однак найближче оновлення програмного забезпечення обіцяє виправити цей недолік, запровадивши блокування диференціалів та різноманітні позашляхові функції, що гарантують, що власники зможуть долати бездоріжжя, не відчуваючи при цьому надмірного приниження.

Майбутні вдосконалення легко інтегруються в арсенал Cybertruck за допомогою інноваційного режиму Off-Road. Цей режим підвищує продуктивність на різноманітних поверхнях, включаючи каміння, гравій, глибокий сніг та пісок. Примітно, що блокування диференціалів розроблено спеціально для двомоторного повнопривідного варіанту, тоді як тримоторна ітерація може похвалитися переднім блокованим диференціалом, доповненим практично постійним заднім блокованим диференціалом у режимі "Позашляховик".

Полегшуючи проходження нерівних поверхонь на низьких швидкостях, система Trail Assist зменшує навантаження на водія, дозволяючи йому сконцентруватися на керуванні та підтримці вертикальної стійкості. Крім того, поява режиму Baja Mode покращує рівновагу та маневреність автомобіля, особливо коли система курсової стійкості встановлена на мінімальне значення.

Хоча вдосконалення поширюються на контроль підйому та спуску на пагорбах, не всі оновлення спрямовані виключно на покращення позашляхових якостей. Тесла також доопрацювала здатність вантажівки визначати корисне навантаження і, відповідно, регулювати адаптивну підвіску.

Крім того, Cybertruck демонструє підвищену вправність на слизьких поверхнях, а режим CyberTent Mode забезпечує вирівнювання підвіски для комфортних умов сну. Цей режим додатково забезпечує безперервне освітлення та електропостачання через розетки.

Компанія Tesla оголосила через X (раніше Twitter), що оновлення будуть "незабаром розгорнуті по повітрю". 
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке