Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Моделі Cupra Leon та Formentor отримали зовнішні оновлення

За допомогою нового дизайну та вдосконалених технологій, Cupra пропонує потужний двигун об'ємом 329 к.с.

Оновлений зовнішній вигляд включає вражаючу передню панель з "акулячим носом", яка нагадує про майбутній позашляховик Terramar і створює єдиний стиль для всієї лінійки автомобілів Cupra з ДВЗ. Серед особливостей - видимий дзьоб на розширеній решітці радіатора та світлодіодні фари трикутної форми. Підсвічений логотип Cupra ззаду додає елегантності.

Моделі Cupra Leon та Formentor отримали зовнішні оновлення

В салоні Cupra велика увага приділяється екологічним матеріалам, таким як веганський текстиль, який складається на 73% з переробленої сировини, для опціональних сидінь та екологічно чистої шкіри. Інформаційно-розважальна система отримала значні оновлення з більшим 12,9-дюймовим сенсорним екраном та вдосконаленим програмним забезпеченням для покращеної персоналізації та швидкого реагування. Сенсорні панелі керування гучністю та температурою освітлені для більшої зручності.

Нижче кузова Leon та Formentor отримали тюнінг для ще більш спортивного водіння, що доповнює їхні модернізовані двигуни. Особливістю є потужний 2,0-літровий чотирициліндровий турбобензиновий двигун, позичений у Audi S3 та Volkswagen Golf R, який розвиває 329 к.с. на всі чотири колеса через семиступінчасту автоматичну коробку передач з подвійним зчепленням. Технологія розподільника крутного моменту, що замінила диференціал Haldex, дозволяє динамічно розподіляти потужність на задню вісь.

Моделі Cupra Leon та Formentor отримали зовнішні оновлення

У седані Leon ексклюзивно встановлений розширений діапазон двигуна, тоді як хетчбек отримав передньопривідну версію з 296 к.с. Крім того, у гібридній версії збільшена ємність батареї з 13 кВт-год до 19,7 кВт-год, що збільшує запас ходу на електриці до 100 км та підвищує максимальну швидкість заряджання до 50 кВт.

Очікується, що нові Leon та Formentor з'являться на ринку цього літа, а їхня вартість почне з 44 000$, пропонуючи клієнтам привабливе поєднання продуктивності, екологічності та передових технологій.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке