Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Прототип Polestar 5 продемонстрував вражаючу швидкість заряджання

Під час останнього тестування прототип седана Polestar 5 вражав швидкістю заряджання, додавши 200 миль до запасу ходу за всього 10 хвилин. Ця інноваційна технологія ще чекає на впровадження у серійні електромобілі.

Постійно розширюючи межі інновацій, виробники, такі як Polestar, реагують на стрімкий розвиток ринку електромобілів. Нещодавне демонстрування Polestar включало прототип седана Polestar 5, який за 10 хвилин успішно зарядив батарею від 10 до 80 відсотків ємності.

Завдяки спеціально розробленій батареї від StoreDot ємністю 77,0 кВт-год, прототип відображає потенціал технології екстремально швидкої зарядки (XFC), що може бути збільшена до 100,0 кВт-год.

Polestar 5

Поле заряджалось з 310 кВт до понад 370 кВт, з 10% до 80% ємності. Головний інженер Polestar, Дженс Гроот, наголосив на важливості цього випробування, підкресливши, що це перший випадок успішного тестування акумулятора в реальному автомобілі без втрати потужності.

Томас Інгенлат, генеральний директор Polestar, відзначив важливість часу, назвавши його "однією з найбільших розкошей життя". Він висловив переконаність, що технологія Polestar може революціонізувати зупинки для водіїв, зближуючи їх зі зручністю бензинових автомобілів.

Polestar 5 планується на 2027 рік з повним приводом та двома моторами, що забезпечать мінімум 884 кінських сил. Однак деталі щодо ціни та доступності залишаються невідомими.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке