Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Ford розглядає можливість розбудови нового гібридного SUV у Іспанії

Щодо цього потенційного нового позашляховика мало відомостей, але ймовірно, це буде абсолютно нова модель з гібридною силовою установкою. Зараз на заводі у Валенсії працює 4 800 осіб, що виробляють Kuga, але виробництво моделей Mondeo, S-Max і Galaxy припинено.

Ford висловив зацікавленість у представленні нової моделі в Іспанії, але остаточне рішення ще не ухвалено. Представники компанії заявили: "Ми уважно стежимо за європейськими ринками, щоб знайти можливості для розширення нашої продуктової лінійки. З огляду на зміни в галузі, ми бачимо потенціал у введенні на європейський ринок нового мульти-енергетичного позашляховика, який буде вироблятися у Валенсії".

У очікуванні рішення прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес привітав потенційний крок як вигідний для Валенсії та працівників Ford. Загальна профспілка робітників (UGT) та Франсіско Сегура з Валенсійської автомобільної та мобільної групи також відреагували позитивно, передбачаючи, що новий автомобіль забезпечить достатнє робоче навантаження на заводі.

Специфіка цього потенційного позашляховика залишається невизначеною. Якщо він справді буде гібридом, то, ймовірно, буде спрямований на ринки, де гібридні транспортні засоби відомі, а стандарти паливної ефективності жорсткі, наприклад, в Європі.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке