Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Представлено відроджену Mazda6: задньопривідний електрифікований седан

Стратегічним кроком Mazda вилучила модель 6 з модельного ряду Сполучених Штатів у 2021 році, а згодом попрощалася з ринком Великої Британії минулого року та Японії зовсім нещодавно. Однак, в той час як середньорозмірний седан / універсал, здавалося, зник з одних регіонів, він спокійно продовжував існувати в інших, особливо в Європі. Китай тепер вітає свіжу інтерпретацію моделі 6, відмінну від її попередника, який дебютував у 2012 році.

Представляємо вам EZ-6, спільну розробку Changan Mazda, що має витончений силует і пропонується як в електричній, так і в плагін-гібридній версіях. Зберігаючи характерну мову дизайну Kodo, він вводить нові елементи, такі як частково підсвічена решітка радіатора та висувні дверні ручки, що нагадують стилістику Jaguar. Примітно, що несподіваний активний спойлер вінчає задню частину кузова, додаючи спортивного стилю, рідкісного для седанів.

Спортивний 19-дюймові аероколеса, щедрий панорамний скляний дах та витончені безрамні двері Mazda EZ-6. Джерела припускають, що він успадкував платформу Changan Shenlan SL03, підвищену з більш вишуканим інтер'єром, що виразно відрізняється від глобальних пропозицій Mazda - кивок на її китайське походження. Салон випромінює витонченість, яку підкреслює вражаюча "плаваюча" центральна консоль на повний зріст.

Представлено відроджену Mazda6: задньопривідний електрифікований седан

Ці офіційні зображення супроводжуються попередніми специфікаціями. Електричний варіант Mazda EZ-6 може похвалитися заднім приводом з бездоганним розподілом ваги 50:50 і складною багатоважільною задньою підвіскою. Його акумуляторна батарея, хоча і не уточнюється, обіцяє вражаючий запас ходу в 373 милі згідно з Китайським циклом випробувань легких транспортних засобів (CLTC). Тим часом, гібридна версія, що підключається до мережі, збільшує запас ходу до 621 милі, охоплюючи як газ, так і електроенергію.

З точки зору розмірів, EZ-6 має довжину 193,7 дюйма, ширину 74,4 дюйма і висоту 58,4 дюйма, трохи перевершуючи свого попередника, модель 6. Незважаючи на успіх, Mazda вже відкинула ідею відродження традиційної моделі 6 з новим поколінням, побудованим на задньопривідній платформі і рядних шестициліндрових двигунах, зарезервувавши цю архітектуру виключно для своєї лінійки позашляховиків, що включає CX-60, CX-70, CX-80 і CX-90.

EZ-6 готується до прем'єри на Пекінському автосалоні цього тижня, після чого вийде на китайський ринок. Однак перспективи експорту в інші регіони залишаються невизначеними.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке