Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Honda розгорнула перед гостями свій найсвіжіший асортимент електромобілів - серію Ye

У найближчі місяці до цього тріо електромобілів долучиться, розширюючи повний асортимент до шести автомобілів, запланованих для Китаю до 2027 року. Прикрашена новою версією іконічної емблеми Honda "H" у білому кольорі, серія Ye буде розроблена в співпраці з Dongfeng Honda та GAC Honda, партнерами бренду у спільному підприємстві.

Серед представлених моделей особливо виділяються кросовери P7 і S7, які можуть похизуватися різноманітними варіантами силових установок - від одномоторних передньопривідних до двомоторних повнопривідних систем. Honda обіцяє динамічні характеристики, зазначаючи, що задньопривідні версії пропонують спортивну керованість, а повнопривідні варіанти - підвищену чутливість.

Honda розгорнула перед гостями свій найсвіжіший асортимент електромобілів - серію Ye

Навіть якщо деталі інтер'єру залишаються в таємниці, обидві моделі оснащені світлодіодною панеллю приладів та штучним інтелектом, який покликаний поліпшити водіння. GT Concept, з своєю футуристичною естетикою "гонщика" та вражаючою аеродинамікою, обіцяє захопливі відчуття під час керування.

Щодо технічних характеристик витонченого седана, деталі залишаються поки що під покривом таємниці, проте Honda зазначає, що вони будуть доступні до кінця 2025 року. З впровадженням концепції MM (Максимум для Людини, Мінімум для Машини), серія Ye покладає свій акцент на задоволення від водіння, прагнучи вдосконалити суть автомобільної естетики.

Honda розгорнула перед гостями свій найсвіжіший асортимент електромобілів - серію Ye

Ця нова лінійка доповнить існуючі електричні кросовери Honda e:N, що сприятиме стратегічному зсуву бренду в Китаї, де спостерігається стрімкий розвиток електричної мобільності.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке