Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Mitsubishi оновлює ASX на 2024 рік, зберігаючи свою унікальність

За лише 19 місяців після того, як європейський ASX Mitsubishi наблизився до Renault Captur, японський виробник покращив модель, щоб вона відповідала версії Captur на 2024 рік. Новий ASX залишається вражаюче схожим на свого французького сородича, як і його попередник.

Перше зображення оновленої моделі було представлено Mitsubishi Motors у Нідерландах. Лінії передньої частини тепер більше нагадують Captur, з оновленими фарами, які замінили попередні у формі клешні омара. Однак Mitsubishi внесла не лише зміни в зовнішній вигляд.

Решітка радіатора ASX помітно відрізняється від Captur: вона має більший отвір і більш елегантний дизайн, що гармонійно поєднується з решіткою і покрито глянцевим чорним кольором. Зміни з задньої сторони включають брендинг Mitsubishi та затемнений нижній бампер.

Усередині ASX 2024 майже не помітні оновлення, за винятком значка Mitsubishi та оновленої графіки. Він поділяє 10,4-дюймовий екран з Captur, але відмовляється від 10,25-дюймової цифрової панелі приладів Renault, обираючи менший 7-дюймовий екран.

Стандартні функції включають бездротову систему Apple CarPlay та Android Auto, систему моніторингу уваги водія, систему утримання в смузі та інтелектуальну систему контролю швидкості. Деякі варіанти також мають 8-річну гарантію.

Хоча детальна інформація про новий ASX ще не опублікована, голландський веб-сайт Mitsubishi повідомляє, що він буде доступний з 1,0-літровим турбованим трициліндровим двигуном з потужністю 89 к.с. і обертовим моментом 118 фунт-фут. Доступний також м'який гібридний 1.3 DI-T, що розвиває 138 к.с. і 192 фунт-фут крутного моменту з механічною коробкою передач або 158 к.с. і 199 фунт-фут з автоматичною коробкою передач. Mitsubishi також пропонує 1,6-літровий гібридний варіант з двома електродвигунами та батареєю ємністю 1,2 кВт-год, що розвиває 143 к.с. Ці варіанти силових установок відображають ті, що доступні для Captur.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке