Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Lamborghini випустив новий логотип для майбутніх авто

У цій витонченій переробці культовий символ сердитого бика перетворюється разом із спеціально розробленим шрифтом Lamborghini, який втілює дух компанії - сміливість та оригінальність.

Новий знак, який буде використовуватися на всіх майбутніх моделях, створений з метою кращого відображення "сміливих", "неординарних" та "правдивих" цінностей, притаманних етосу Lamborghini. Відомий італійський виробник суперкарів також представив шрифт на замовлення, уважно розроблений, щоб відтворити характерні контури та гостроту своїх автомобілів.

Хоча емблема зберегла значну частину свого попереднього вигляду, колись яскраві золоті акценти тепер набули більш приглушеного бронзового відтінку, а назва Lamborghini виконана "сильнішим" шрифтом, що підкреслює однозначну ідентичність бренду. Очікується, що першим автомобілем, який покаже оновлений символ, стане гібридний варіант позашляховика Urus, презентація якого запланована на найближчі місяці, а потім наступник Hurácan в кінці цього року.

Варто відзначити, що зображення бика на онлайн-платформах компанії тепер з'являється окремо - без щита та логотипу Lamborghini, що свідчить про відхід від традицій. Ця ініціатива ребрендингу відповідає бізнес-стратегії Lamborghini "Direzione Cor Tauri", спрямованій на електрифікацію всього модельного ряду до кінця 2024 року і представлення першого електромобіля, інспірованого вражаючим концептом кросовера Lanzador, близько у 2028 році.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке