Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Audi S6 - спортивна елегантність

Зустрічаємо спортивний і елегантний Audi S6 в салоні  Ауді Центр Київ Юг !

Audi S6 винятково багатогранний: це і представницький автомобіль для ділових поїздок, і престижна сімейна модель, і просто елегантний  та спортивний автомобіль для щоденного використання. У ньому реалізована технологія відключення циліндрів Audi cylinder on demand, що забезпечує розумне використання потужності Audi S6, яку постійний повний привід quattro ефективно перетворює в рух.

Одночасно яскравий і елегантний дизайн Audi S6 – це нова інтерпретація спортивного стилю. Ефектна грати Singleframe зі здвоєними хромованими горизонтальними рейками є відмінною рисою моделей серії S

Потужний двигун V8 TFSI, який працює разом з системою відключення циліндрів Audi cylinder on demand і постійним повним приводом quattro, чудовим чином перетворює потужність в рух. Чудова динаміка поєднується з визначною ефективністю.
Переконлива продуктивність вимагає відповідного обладнання. Стандартне обладнання Audi S6 забезпечує додатковий комфорт і пропонує більше можливостей для розваг. Приміром, на оббитому шкірою багатофункціональне спортивному рульовому колесі розміщені органи управління аудіосистемою, інформаційною системою для водія, телефоном і навігатором.

Стиль Audi S6 став більш яскравим, в його дизайні з'явилися ефектні акценти, наприклад грати Singleframe, фари головного світла, повітрозабірники і бампери. Інші новинки: в системі MMI Navigation plus з панеллю MMI використовується нова технічна платформа з графічним чіпом Tegra 30 від Nvidia; комплекс рішень Audi Connect забезпечує передачу даних на основі високошвидкісного стандарту LTE.

Детальну інформацію щодо вартості та комплектації  Audi S6  Вам підкажуть менеджери відділу продажу:

Тел.: +38 044 536 92 92
E-mail: sales@audi-yug.com.ua

Ауді Центр Київ Юг - офіційний дилер Audi в Україні.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке