Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Cadillac презентував вражаюче купе, яке так і не стало серійним

Cadillac знову показав захоплюючий концепт, який залишався прихованим від загалу. Це неназване "виразне купе" стало вправою у внутрішньому дизайні з детально опрацьованим інтер'єром. Незважаючи на відсутність назви, купе має вражаючу схожість з концептом Escala.

У липні 2018 року на сайті Бюро патентів і торгових марок США з'явилася патентна заявка від General Motors, що розкривала цей дизайн. Спостерігачі відзначили подібність між цим дизайном та ескізами Escala того часу.

Cadillac стверджує, що це неназване купе вплинуло на дизайн сучасних моделей, таких як CT5 і високопродуктивний CT5-V Blackwing. Легко уявити, що цей концепт міг би конкурувати з BMW M8 Coupe, але він так і залишився концептом. Дизайн було представлено через Instagram-акаунт GM Design у рамках серії "From the Vault" ("Зі сховища").

Cadillac презентував вражаюче купе, яке так і не стало серійним

Після зняття з виробництва ATS Coupe близько п'яти років тому, Cadillac не мав дводверної моделі в своїй лінійці. Є надія на майбутнє, адже шеф-дизайнер GM Майкл Сімко натякнув на можливість створення флагманського спортивного автомобіля:

"Чи можемо ми побудувати гіперкар? Так. Чи хотіли б ми його побудувати? Так. Чи будуємо ми його? Це було б занадто".

Навіть більш скромне купе виділялося б на тлі ринку, насиченого позашляховиками та кількома седанами. Новий автомобіль у стилі ELR або щось подібне міг би запропонувати свіжий погляд. Якщо GM може продавати розкішний мінівен Buick у Китаї, то елегантне купе Cadillac здається цілком доцільним.

Проте реальність така, що сегмент купе не приносить високих прибутків, через що багато автовиробників відмовляються від дводверних моделей. Хоча ентузіасти можуть бажати, щоб Cadillac випустив такий автомобіль, фінансові ризики можуть перевищити потенційні вигоди.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке