Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Bugatti Chiron відзначає Type 55 Super Sport, створений Жаном Бугатті

Кожен Bugatti Chiron - це витвір мистецтва, і нова модель, створена на замовлення, не є винятком. Останнє творіння від Sur Mesure - це вражаючий приклад майстерності Bugatti, що використовує знакове двокольорове забарвлення для максимального ефекту. Модель, названа "55 One of One", вшановує славетну історію Bugatti і натхненна Type 55 Super Sport, розробленим Жаном Бугатті.

Цей проект Sur Mesure не перший, що черпає натхнення в спадщині Bugatti. Минулорічний "57 One of One" був натхненний легендарним Bugatti Type 57 SC Atlantic. Хоча на перший погляд "55 One of One" може виглядати як інші моделі Chiron Super Sport, при детальному розгляді виявляються його унікальні риси.

Bugatti Chiron відзначає Type 55 Super Sport, створений Жаном Бугатті

Чорно-жовта кольорова гама Chiron повторює дизайн оригінальної моделі Type 55 Super Sport, створеної Жаном Бугатті в 1931 році. Чорна центральна лінія на Chiron перегукується з дизайном його попередника.

"55 One of One" вирізняється унікальними кастомізаціями, що підкреслюють його особливий статус. Число 55 видно під заднім крилом, на крилах та всередині дверей.

"На оригінальному історичному автомобілі, де деякі деталі закінчуються в певній точці, ви можете просто фарбувати до лінії закриття", - пояснив Яс.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке