Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Chevrolet віддає своє останнє прощання Malibu, зосередившись на електромобілях

У широкому полотні автомобільної історії Chevrolet Malibu зайняв постійне місце з моменту його відродження у 1997 році.

Лише декілька автомобілів може похизуватися такою багатою історією та успіхом, як Chevy Malibu. Сьогодні Chevrolet підтвердив виданню Car and Driver, що це вже другий відправний виступ Malibu на сцені автомобільної історії.

Згідно з офіційним повідомленням від автовиробника, переданим Car and Driver, це рішення збігається з великими інвестиціями GM у розмірі 390 мільйонів доларів у свій складальний завод Fairfax, що розташований у Канзасі. Офіційне закриття виробництва відбудеться у листопаді 2024 року.

Разом із припиненням виробництва Malibu, GM тимчасово припинить виробництво Cadillac XT4 у січні. Ця перерва дозволить провести капітальний ремонт заводу, що відкриє дорогу до виробництва електромобіля Bolt EV на базі технології Ultium. Відновлення виробництва заплановане на кінець 2025 року, причому як XT4, так і Bolt EV будуть випускатися з одного конвеєра.

Незважаючи на те, що Chevrolet привертає увагу переважно до кросоверів і позашляховиків, Malibu залишається надійним, хоч і непомітним, елементом автомобільного ландшафту. Chevrolet може похизуватися вражаючими продажами - понад 10 мільйонів одиниць протягом дев'яти поколінь седана.

Проте, хоча Malibu і демонстрував свою стійкість, рішення GM стало несподіванкою, особливо на тлі нещодавніх труднощів компанії зі запуском нової платформи Ultium. Не досягнувши своєї мети - продати 400 000 електромобілів у період з 2022 до середини 2024 року, GM підтвердила у лютому свій намір знову представити гібридні транспортні засоби з підзарядкою в Північній Америці.

Хоча наші почуття до Malibu за останні роки були прохолодними, ми прощаємося з цим символом, що переповнений традиціями. Можливо, через 15 років GM відродить його у вигляді електромобіля.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке