Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Рев відмінного від корвету ZR1 нагадує знайому мелодію V-подібного двигуна Z06

Нещодавно опубліковані фотографії та відео в групі власників Chevrolet Corvette C8 (і друзі) на Facebook показують ці прототипи, розкриваючи раніше невидані кути задньої частини автомобіля. Одна модель лишається прихованою, тоді як дві інші мають легке камуфляжне покриття. Різні задні крила наводять на думку про можливі варіації трекового пакету або тестові конфігурації.

Особливий інтерес викликає відео, яке показує гуркіт важкокрилого прототипу. Повторюючи звук 5,5-літрового DOHC V8, встановленого на Z06, спекуляції про джерело живлення не припиняються. Були чутки про те, що ZR1 матиме двигун від Z06 з подвійним турбонаддувом, але джерело цих чуток неясне.

Також обговорюється можливість використання турбонаддува 6,2-літрового V8 Stingray для ZR1. Дебати ведуться про технічні деталі, такі як активне управління подачею палива (AFM), але точні відомості залишаються невідомими. Хоча багато хто вважає, що 5,5-літровий V8 з подвійним турбонаддувом, здатний генерувати понад 800 кінських сил, буде встановлено в ZR1, Chevrolet зберігає мовчання, збудовуючи очікування фанатів на презентацію, заплановану на кінець цього року.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке