Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Mazda готується до випуску свого нового флагманського позашляховика для європейського ринку (ВІДЕО)

Цей автомобіль має місце для шести або семи пасажирів і майже 5 метрів (196,9 дюймів) у довжину.

CX-80 позиціонується як подовжена версія з трьома рядами сидінь CX-60 і буде доступний для європейського та японського ринків. Очікується, що перші екземпляри з'являться в автосалонах Європи вже цієї осені.

Цей автомобіль відрізняється від інших моделей, таких як CX-70, своєю оновленою зовнішністю, включаючи подовжену задню частину і оновлену теплицю. CX-80 також має хромовані рамки на задніх бічних вікнах і збільшений проміжок між задніми дверима, що додає йому виразності.

Заявлено, що CX-80 буде довшим і вищим за CX-60, з довжиною майже 5 000 мм (196,9 дюймів) і колісною базою понад 3 000 мм (118,1 дюйма). У салоні буде третій ряд сидінь, який можна скласти для збільшення вантажного відсіку.

CX-80 буде використовувати платформу Large Architecture, подібну до CX-60, і можливо, буде доступний у варіантах силових агрегатів, включаючи плагін-гібрид. Цей автомобіль буде основною пропозицією Mazda для ринків Європи і Японії.

Після світового дебюту 18 квітня, попередні продажі почнуться у травні, а перші поставки до європейських дилерських центрів очікуються восени 2024 року.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке