Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

У цьому році продажі автомобілів Volkswagen Golf GTI підскочили на вражаючі 156%

І Golf R також не відстає, його продажі зросли на 125%.

Перший квартал 2024 року для американського підрозділу Volkswagen пройшов дуже успішно: поставки збільшилися на 21%. Хоча позашляховики внесли вагомий внесок у цей зріст, не можна не відзначити популярність хот-хетчів. Попит на GTI з січня по червень зрос до 2 412 одиниць, демонструючи значний приріст. Аналогічно, продажі Golf R склали 1 233 одиниці, показавши помітний зріст порівняно з першим кварталом 2023 року.

У цьому році продажі автомобілів Volkswagen Golf GTI підскочили на вражаючі 156%

Що стало рушійною силою цього сплеску продажів? Можливо, це пов'язано з майбутнім зняттям з виробництва механічної коробки передач. Майбутні моделі Golf GTI та R Mk8.5, вихід яких заплановано на кінець цього року, попрощаються з традиційною механічною коробкою передач. У серпні минулого року після презентації GTI 380, Volkswagen оголосив про припинення виробництва моделей GTI і R з механічною коробкою передач. Починаючи з 2025 модельного року, всі Golf, які будуть продаватися в США, будуть оснащуватися семиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням.

У цьому році продажі автомобілів Volkswagen Golf GTI підскочили на вражаючі 156%

Очікується, що відмова від механічної трансмісії суттєво позначиться на продажах. Це припущення підтверджується даними VW, згідно з якими 50% покупців GTI і 40% покупців R обирали механічну коробку передач у 2023 році. Цікаво, що американський ринок мав можливість придбати Golf R з шестиступінчастою механічною коробкою передач, тоді як в Європі та на інших ринках повнопривідний компактний хетч пропонувався виключно з трансмісією DSG.

Прогнозується, що в США Golf GTI 2025 року отримає збільшення потужності, так само як і його європейський аналог. VW збільшив потужність двигуна 2.0 TSI до 261 к.с., що на 20 к.с. більше, ніж у моделі до фейсліфтингу. Щодо Golf R 2025 року деталі ще не відомі, але попередня версія пропонувала до 328 к.с. в Європі, що перевищує 315 к.с., доступні у Північній Америці.

У цьому році продажі автомобілів Volkswagen Golf GTI підскочили на вражаючі 156%

Хоча американський ринок отримує виключно спортивні версії Golf, глобальна лінійка включає різноманітні версії з 1,5- і 2,0-літровими бензиновими двигунами, а також 2,0-літровим дизельним двигуном. Менший бензиновий двигун і дизельний варіант, як і раніше, працюють в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Крім того, 1,5-літровий двигун доступний як м'який гібрид (eTSI), а також гібридний варіант (eHybrid), що підключається до електромережі, а також орієнтована на продуктивність 268-сильна версія GTE. Поруч з цим, пропонується більш практичний варіант універсалу з версією R для додаткової продуктивності.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке