Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Нестаріючий Ford Mustang перетворився на вражаючого звіра STL-1 Resto Beast

Після чудової трансформації під керівництвом майстра італійського дизайну BorromeodeSilva, Ford Mustang віддав свій дах і став неймовірним звіром під назвою STL-1 Resto Beast.

Як один із найлегендарніших масл-карів у історії автомобільного виробництва, оригінальний Ford Mustang пройшов вражаючу метаморфозу під керівництвом BorromeodeSilva. STL-1 став чудо-кросовером з двигуном V8, призначеним для бездоріжжя та захоплюючих подорожей під відкритим небом.

Компанія BorromeodeSilva, базована в Мілані, має багатий досвід у реставрації автомобілів і залишає свій слід у таких проектах, як Automobili Amos Futurista (Lancia Delta), Lamborghini Diablo від Eccentrica та Porsche 928 від Nardone Automotive. Проект STL-1 почався з ретельного переосмислення Ford Mustang Fastback 1968 року, який пройшов повну естетичну та механічну реконструкцію, щоб поєднати спадщину з сучасністю.

Нестаріючий Ford Mustang перетворився на вражаючого звіра STL-1 Resto Beast

Головним елементом екстер'єру став кузов, виготовлений на замовлення із трубчастої сталі, що відмовився від традиційного даху на користь кастомізованих варіантів покриття. Виготовлений з високоякісного матеріалу, кузов представляє собою повну реконструкцію з врахуванням оригінального дизайну, а також включає в себе елегантні акценти, такі як протитуманні фари в стилі ралі спереду та обтічний задній профіль.

STL-1 оснащений колесами Turbine, обутими у позашляхові шини Pirelli Scorpion, що дозволяє автомобілю мати підвищений дорожній просвіт, підсилені протиковзкі пластики та захисний днище для подолання нерівностей терену.

Шасі пройшло серйозні модифікації для відповідності авантюрному характеру автомобіля, включаючи незалежну підвіску, високоефективні пружини та модернізовані трубчасті важіль управління. Додатково, встановлені карданні шарніри та рульовий механізм з посиленнями забезпечують відмінну маневреність та керованість. Підсилені гальма з великими просвердленими дисками та алюмінієвими супортами забезпечують велику гальмівну силу.

Нестаріючий Ford Mustang перетворився на вражаючого звіра STL-1 Resto Beast

Під класичним зовнішнім виглядом приховується сучасний 5,0-літровий двигун Road Runner V8, взятий із Ford Mustang Boss 302 2012 року. Цей мотор, який спочатку видавав 444 к.с. та 380 фунт-фут крутного моменту, має кований сталевий колінчастий вал, алюмінієві поршні, розточені на верстаті з ЧПУ головки циліндрів та високоефективний впускний колектор від гоночного 302R, що забезпечує захоплюючі відчуття від керування.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке