Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Новий Polestar 3 EV SUV 2025: менше потужності, доступніша ціна та задній привід

Polestar 3 вже надійшов у продаж в Європі, але перш ніж він стане доступним для американських споживачів, компанія підтвердила випуск більш доступної версії з одним двигуном. Цей варіант доповнить вже відомі повнопривідні моделі Long Range Dual Motor і Long Range Dual Motor Performance, пропонуючи меншу потужність, але, ймовірно, більший запас ходу.

З єдиним двигуном, що приводить в рух задні колеса, задньопривідний Polestar 3 має значно меншу потужність, ніж двомоторні версії. Він видає 295 кінських сил та 361 фунт-фут крутного моменту, що суттєво менше у порівнянні з 483 кінськими силами стандартної двомоторної версії та 510 кінськими силами у версії Performance.

Новий Polestar 3 EV SUV 2025: менше потужності, доступніша ціна та задній привід

Попри меншу потужність і продуктивність, задньопривідна модель повинна компенсувати це збільшеним запасом ходу. Вона оснащена тією ж батареєю на 107,0 кВт-год, що й двомоторні версії, і підтримує зарядку зі швидкістю до 250 кВт на станціях швидкої зарядки постійного струму. Хоча дані EPA поки що відсутні, Polestar стверджує, що версія Long Range Single Motor може проїхати трохи більше 400 миль між зарядками за стандартами WLTP. Це означає, що задньопривідна модель повинна перевершити двомоторні версії за американськими стандартами запасу ходу, які становлять 315 миль для Long Range та 279 миль для Performance версії.

Попри втрату одного двигуна, задньопривідний Polestar 3 зберігає всі функції та комфорт більш потужних версій. За словами компанії, для базової моделі доступний повний спектр опцій. Серед них – шість варіантів фарбування, декілька варіантів оздоблення салону та чотири варіанти коліс, включаючи новий набір 21-дюймових легкосплавних коліс у пакеті Pro Pack.

Новий Polestar 3 EV SUV 2025: менше потужності, доступніша ціна та задній привід

Ціни для Північної Америки поки що не оголошені, але очікується, що базова модель буде коштувати трохи менше 70 000 доларів до врахування можливих податкових пільг за виробництво в Південній Кароліні. Це на 5000 доларів менше, ніж версія Long Range Dual Motor, і на понад 10 000 доларів дешевше, ніж модель Performance. За словами виробника, виробництво в Північній Америці розпочнеться цього літа, а поставки почнуться пізніше цього року.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке