Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Вперше на фото помічений електромобіль Ferrari

В кінці 2019 року Ferrari заявила, що їхній перший електромобіль буде представлений не раніше середини 2020-х років. Однак, у квітні 2021 року голова правління Джон Елканн оголосив, що автомобіль дебютує до 2025 року. Графік не змінився, і офіційна презентація запланована на кінець наступного року. Нещодавно автомобіль, ймовірно, вперше був помічений на тестуванні.

Сфотографований Дереком Корнеліссеном тестовий автомобіль, замаскований під великий хетчбек, був помічений у Маранелло. Він використовує модифікований кузов Maserati Levante, але має фари, схожі на Ferrari Roma. Новий дизайн коліс, можливо, без аеродинамічних ковпаків, привертає увагу.

Примітно, що задні чотирикутні вихлопні патрубки автомобіля несправжні. Жовті високовольтні наклейки свідчать про те, що це електромобіль. Використання фальшивих вихлопних патрубків на прототипах електромобілів не нове: Porsche застосовує їх на електричному Boxster вже деякий час.

Використання кузова Levante від Ferrari не означає, що Purosangue з V12 матиме електричну версію. Ferrari ще не показала дизайн свого електромобіля. Однак, поява тестового автомобіля через кілька днів після відкриття нового заводу в Маранелло здається запланованою.

Вперше на фото помічений електромобіль Ferrari

Ferrari обіцяє, що їхній перший електромобіль буде мати "автентичний" звук, хоча деталі поки що невідомі. Reuters припускає, що автомобіль коштуватиме понад 500 000 доларів, але генеральний директор Бенедетто Вінья цього не підтвердив. Він також спростував чутки про те, що новий завод збільшить річний обсяг виробництва з 14 000 до 20 000 автомобілів.

Попри те, що Ferrari рухається в бік електромобілів, компанія залишається прихильником продажу автомобілів з V12 доти, доки це дозволятимуть правила. Емануеле Карандо, керівник відділу маркетингу продукції, заявив, що дванадцятициліндровий двигун залишатиметься у виробництві, поки його не заборонять. Ferrari прогнозує, що до 2030 року автомобілі з ДВЗ становитимуть лише 20 відсотків річного обсягу продажів, а гібриди та електромобілі - по 40 відсотків.

Очікується, що до 2026 року перші електромобілі становитимуть п'ять відсотків від загального обсягу поставок. Крім того, Reuters повідомляє, що другий електромобіль вже знаходиться на ранніх стадіях розробки.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке