Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Електрифікований Genesis G80 2026 року: подовжена колісна база та новий дисплей

З початком третього року виробництва, Genesis Electrified G80 отримує значне оновлення. Хоча наразі представлена лише корейська версія, очікується, що ці зміни будуть впроваджені й для моделей, які продаватимуться в США.

Відповідно до трендів оновлення свого бензинового аналогу та позашляховика GV80, оновлений Electrified G80 відрізняється новим зовнішнім виглядом і технологічними покращеннями в салоні. Зокрема, його колісна база збільшена на 5,1 дюйма у порівнянні з попередньою моделлю.

Електрифікований Genesis G80 2026 року: подовжена колісна база та новий дисплей

Зовнішні зміни включають невеликі корекції фар, переднього та заднього бамперів, решітки радіатора, а також новий дизайн коліс. Також значним вдосконаленням є зарядний порт з електроприводом для відкривання і закривання. Найбільш помітною зміною є подовжена колісна база, яка тепер становить 123,6 дюйма у порівнянні з попередніми 118,5 дюймами.

Збільшена колісна база забезпечує більше комфорту в салоні, особливо для пасажирів на задніх сидіннях. Додатковий простір збільшує місце для ніг на задніх сидіннях завдяки новим відкидним VIP-сидінням з підставками для ніг. Задні сидіння також мають функцію пам'яті для збереження улюблених положень.

Одним з найважливіших покращень є новий інформаційно-розважальний екран на приладовій панелі. Замість попереднього 14,5-дюймового дисплея тепер встановлено 27,0-дюймовий OLED-дисплей, що об'єднує приладовий кластер та інформаційно-розважальну систему під однією скляною панеллю. На центральній консолі залишилися дві поворотні ручки: одна для управління інформаційно-розважальною системою, а інша для селектора коробки передач.

Електрифікований Genesis G80 2026 року: подовжена колісна база та новий дисплей

Genesis поки що не розкрив жодних змін у силовому агрегаті. Також поки що невідомо про доступність моделі в США, її ціну та дальність пробігу. Стартова ціна на електрифікований Genesis G80 2024 року становила $75 625, і очікується, що модель 2026 року буде коштувати приблизно так само.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке