Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Позашляховик Acela Apex 6x6 від Hunter RMV: ТОП дім на колесах

У динамічному світі позашляховиків компанії постійно прагнуть до інновацій. Hunter RMV, досвідчений гравець на цьому ринку, представив модель, яка піднімає планку ще вище. Acela Apex 6x6 2024 року втілює в собі потужні позашляхові характеристики та розкіш сучасної квартири-студії.

Acela Apex 6x6 базується на надійному шасі Acela Monterra GL 6x6 та оснащений потужним 7,2-літровим турбодизелем Caterpillar I-6 3126, що працює в парі з семиступінчастою автоматичною коробкою передач Allison 3070 та інтегрованою роздавальною коробкою. Він також має осі Meritor RF-611 з автоматичними блокуваннями, схожими на детройтські. Позашляховик укомплектований військовими шинами Goodyear M/T 395/85R20 діаметром 46,6 дюйма та центральною системою підкачки шин. Завдяки дорожньому просвіту в 22 дюйми та понад 14 дюймів між землею та осями, Apex має кут повороту в 35 градусів. Його максимальна швидкість становить 74 милі на годину, але 113-галонний паливний бак дозволяє проїхати понад 800 миль без дозаправки.

Позашляховик Acela Apex 6x6 від Hunter RMV: ТОП дім на колесах

Житлові відсіки Apex встановлені на чотириточковому зчленованому підрамнику, що забезпечує стійкість на складних ділянках місцевості. Енергопостачання житлового простору здійснюється від сонячної системи Q-елементів Victron з Bluetooth-підключенням на даху, яка підтримує літій-іонну батарею, що заряджається від автомобільного генератора 12/24 вольт, 100-амперного генератора та резервного генератора Onan.

Всередині розташований комфортний матрац розміру "Кінг" з піднятими дихальними шляхами, а численні вікна забезпечують достатню вентиляцію. Світлодіодне освітлення підвищує енергоефективність і забезпечує якісне освітлення. Хоча нещодавно представлений Hunter Sherpa пропонує більш доступний варіант за ціною близько 200 000 доларів, Apex 6x6 з його численними можливостями коштує 480 000 доларів.

Позашляховик Acela Apex 6x6 від Hunter RMV: ТОП дім на колесах

Hunter RMV Acela Apex 6x6 доступний зараз за ціною 480 000 доларів, пропонуючи неперевершений рівень розкоші та функціональності.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке