Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Прем'єра Chevrolet Corvette ZR1 2025 року запланована на 25 липня (ВІДЕО)

Chevrolet уже підігріває інтерес публіки звуками вихлопної системи цього потужного автомобіля.

Відтоді, як Chevy презентувала останній Corvette ZR1, пройшло майже шість років, але очікування вже майже добігло кінця. Компанія опублікувала коротке тизерне відео на YouTube, в якому можна побачити силует автомобіля з нової C8-генерації і почути рев його мотора. Згідно з відео, повне розкриття нового ZR1 відбудеться вже цього літа.

Ми вже бачили кілька нових ZR1 під час тестувань, хоча вони були повністю покриті камуфляжем. Однак новий тизер знову підживив наше очікування. Короткі уривки звуку вихлопу у відео дійсно вражають. Рекомендую зробити звук гучніше і переглянути відео нижче.

Chevy поки не розкриває подробиць про новий ZR1 – доведеться почекати ближче до запуску. Але вже відомо, що ZR1 стане кроком вперед порівняно з уже вражаючим Corvette Z06, який має 670 кінських сил. Очікується, що новий ZR1 використовуватиме той самий 5,5-літровий V-8 двигун, налаштований на понад 800 кінських сил, ймовірно, завдяки парі турбонагнітачів.

Прем'єра Chevrolet Corvette ZR1 2025 року запланована на 25 липня (ВІДЕО)

ZR06 розганяється до 100 км на годину за 2,6 секунди, а гібридний Corvette E-Ray з подібною потужністю досягає цієї швидкості за 2,5 секунди. Ми сподіваємося, що новий ZR1 зможе перевершити обидві ці моделі на нашому тестовому треку.

Минулої осені прототипи, вкриті камуфляжем, були помічені на тестувальних заїздах на Нюрбургринзі в Німеччині з двома різними варіантами крил. Один прототип мав високе заднє крило від Z06, а інший – ще вище крило. Більш агресивна версія також мала ширший основний планер і більші кінцеві пластини. Поки що невідомо, чи планує Chevy пропонувати два аеродинамічні пакети, як це було з попереднім ZR1, чи просто тестує різні конфігурації.

Більше інформації про особливості та опції автомобіля, ймовірно, буде розкрито під час офіційного дебюту. Прогнозуємо, що ціна на 2025 Corvette ZR1 стартуватиме приблизно з $150,000, а в автосалонах Chevy він з'явиться на початку 2025 року.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке