Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

У 2024 році Nissan випускає модель Z Heritage Edition, дизайн якої натхненний Datsun

З нагоди 55-річчя з моменту виходу оригінального Datsun 240Z (покоління S30) у 1969 році, Nissan представляє спеціальну версію Z Heritage Edition. Ця модель походить від стандартної Z Performance, обладнаної 400-сильним 3,0-літровим V-6 з подвійним турбонаддувом. Як і версія Performance, Heritage Edition оснащена механічним диференціалом підвищеного тертя і пропонує вибір між шестиступінчастою механічною або дев'ятиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Незважаючи на те, що Nissan вирішив представити комплектацію Performance замість потужнішої NISMO, Heritage Edition дебютувала на Токійському автосалоні в січні 2022 року, задовго до появи NISMO, що робило Performance топовою версією на той час.

Віддаючи шану моделі 240Z 1969 року, Heritage Edition виділяється унікальним помаранчевим кольором Sight Orange. Цей яскравий відтінок доповнює чорна наклейка, що простягається від капота до кришки багажника. Бічні наклейки та емблема спадщини на значку Z підсилюють ностальгічний ефект.

У 2024 році Nissan випускає модель Z Heritage Edition, дизайн якої натхненний Datsun

Z Heritage Edition має особливі виштамповки на крилах, що додають автомобілю більш виразного вигляду. 19-дюймові легкосплавні диски у ретро-стилі замінюють стандартні, підкреслюючи вінтажну естетику. Додатково, розділена решітка радіатора спереду є ще одним відсиланням до класичного Datsun.

Цього літа почнеться обмежене виробництво Heritage Edition, хоча точна кількість автомобілів, які будуть випущені, поки не розголошується. Ціна стартує з $60 275, що на $6165 більше, ніж стандартна модель Z Performance. За додаткові $6615 можна придбати більш продуктивну версію NISMO Z з ручним керуванням.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке