Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Hyundai Elantra N майже здолав Civic Type R у гонках (ВІДЕО)

Бренд N від Hyundai здобуває популярність завдяки вражаючим характеристикам за конкурентною ціною. Зокрема, Elantra N кидає виклик більш дорогим суперникам, таким як Honda Civic Type R. Хоча Civic Type R має більшу потужність і вищу ціну, можливостей Elantra N достатньо, щоб змусити конкурентів серйозно потурбуватися.

Під капотом Elantra N встановлено 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, що виробляє 276 кінських сил і 392 Н·м крутного моменту. Ця потужність передається на передні колеса через шестиступінчасту механічну коробку передач, аналогічну тій, що встановлена на Civic. Однак 2,0-літровий двигун з турбонаддувом Civic має трохи більше потужності - 315 кінських сил та 420 Н·м крутного моменту.

У нещодавніх драг-рейсах, проведених Edmunds Cars, Elantra N спочатку вирвалася вперед проти Civic Type R. Проте, на чверті милі (400 метрів) Civic наздогнав його і продовжував збільшувати свою перевагу. Ця картина повторилася і в наступних заїздах, демонструючи вищу потужність Civic.

За всіма показниками Civic продемонстрував дещо кращі результати. Він розганяється до 100 км/год за 5,7 секунди, порівняно з 5,9 секундами у Elantra, і долає чверть милі на 0,3 секунди швидше - 14,0 секунди при 169 км/год проти 14,3 секунди при 163 км/год.

Крім того, Civic продемонстрував краще зчеплення з дорогою, досягнувши 1,34 g в поворотах у порівнянні з 1,31 g у Elantra. Ці невеликі переваги дозволили Civic Type R завершити U-образні перегони Едмундса за 37,8 секунди на швидкості 191,3 км/год, в той час як Elantra N фінішувала за 38,6 секунди на швидкості 184,8 км/год.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке