Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Ці ексклюзивні випуски Cadillac Blackwing для Ле-Мана виглядають вражаюче

На 24-годинній гонці Ле-Ман Cadillac представив два ексклюзивні видання на честь цієї події. Моделі CT5-V Blackwing Le Monstre та CT4-V Blackwing Petit Pataud підкреслюють гоночну спадщину Cadillac і саму гонку завдяки унікальному дизайну, новим кольорам та обмеженому маркуванню.

CT5-V Blackwing Le Monstre, названий на честь гоночного автомобіля Cadillac 1950 року з аналогічним прізвиськом, натхненний 101-ю гонкою Ле-Мана. Його зовнішній вигляд відзначається індивідуальним покриттям Magnus Metal Frost з карбоновими акцентами Stormhawk Blue.

Інтер’єр прикрашений синіми акцентами та гравіруванням історичного номера "2" на спинках сидінь, а також спеціальними накладками на пороги з тим же номером. Написи "Le Monstre" і "75 Years" вигравірувані на кожному куті. Під капотом знаходиться заводський компресорний 6,2-літровий V-8 двигун з потужністю 668 кінських сил.

Ці ексклюзивні випуски Cadillac Blackwing для Ле-Мана виглядають вражаюче

CT4-V Blackwing Petit Pataud, натхненний дебютом Cadillac на Ле-Мані 1950 року та названий на честь гоночного автомобіля Series 61 з аналогічним прізвиськом, також має покриття Magnus Metal Frost з карбоновими акцентами Stormhawk Blue, але з історичним номером "3" і чорним шкіряним інтер’єром. CT4-V Blackwing оснащений 3,6-літровим V-6 з двома турбінами, який розвиває потужність 472 к.с.

Кожний автомобіль матиме маркування всередині, що вказує на їх обмежену кількість. Буде виготовлено лише 101 екземпляр CT5-V і лише 50 екземплярів CT4-V. Cadillac не розголошує ціну на ці ексклюзивні видання, але стандартний CT5-V Blackwing оцінюється приблизно в $95,000 у 2025 році, а CT4-V Blackwing – від $63,590.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке