Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Audi RS4 проти RS7: захопливий драг-рейс (ВІДЕО)

Значок RS на Audi свідчить про найвищу продуктивність. Хоча моделі RS суттєво різняться за ціною та потужністю, ці відмінності стають менш значущими в реальних умовах, як показав драг-рейс між Audi RS4 та RS7.

Обидва автомобілі гордо носять емблеми RS, проте їхня сутність різна. RS4 оснащений 2,9-літровим V6 двигуном, що розвиває 450 кінських сил і 443 фунт-футів крутного моменту. Натомість RS7 має 4,0-літровий V8 з подвійним турбонаддувом, що генерує вражаючі 630 кінських сил і 627 фунт-фут-метрів крутного моменту.

Однією з переваг RS4 є його менша вага та вдосконалена коробка передач у комплектації Competition, розроблена для більш плавного перемикання передач та швидкого старту.

Попри значну перевагу в потужності, RS4 відстав від RS7 лише на 0,5 секунди в заїзді на чверть милі, фінішувавши за 11,8 секунди проти 11,3 секунди у RS7 Performance. Цей невеликий розрив підкреслює конкурентну спроможність RS4, а завдяки модифікаціям на вторинному ринку він може стати ще ближчим.

RS4 не доступний у Сполучених Штатах. Однак американські ентузіасти можуть насолоджуватися широким вибором спортивних моделей Audi RS, включаючи RS3, RS5 та RS7. Крім того, з 2020 року в США доступний RS6 Avant, що дозволяє шанувальникам універсалів не залишатися осторонь.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке