Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Генеральний керівник VW вбачає необхідність PHEV, оскільки попит на електромобілі зменшується

Електромобільна революція зіткнулася з труднощами, оскільки споживачі не переходять на електромобілі так швидко, як прогнозували деякі автовиробники. Це змусило кілька компаній переглянути свої стратегії та навіть звільнитися від планів переходу на електромобілі.

Volkswagen долучається до хору автовиробників, які підтримують гібриди з підзарядкою, як зазначив генеральний керівник бренду Томас Шефер: "Ця перехідна технологія все ще потрібна нам", оскільки "привід від батареї до електромобіля наразі трохи втрачає популярність". Він також розповів Autocar, що раніше гібриди вважалися чимось минулим, але "за останні шість місяців раптом всі захотіли гібриди".

Враховуючи настрої споживачів, Шефер висловив задоволення тим, що компанія вирішила продовжити виробництво гібридних версій Golf, Passat і Tiguan з можливістю підключення до електромережі. Він також висловив припущення, що гібридні автомобілі з підзарядкою тепер можуть протриматися навіть довше, ніж спочатку планувалося. Однак компанія, очевидно, розуміє, що "на стіні написано" і буде "продовжувати працювати з тим, що маємо", оскільки гібриди з підзарядкою - це лише міст до електричної ери.

Це означає, що компанія буде продовжувати використовувати ту ж саму базову гібридну силову установку, оскільки майбутнє "абсолютно" електричне. Незважаючи на це, можна очікувати подальшого розвитку, який, ймовірно, буде зосереджений на збільшенні електричного діапазону.

З цього приводу, здається, Volkswagen стане більш вибірковим стосовно того, які моделі та ринки отримають плагін-гібридні силові агрегати. Як зазначив Шефер, компанія не має "пропонувати його в кожній окремій моделі і в кожному окремому регіоні". Це означає, що компанія може сконцентрувати свої зусилля у сфері плагін-гібридів на моделях з великими обсягами виробництва на ринках, які ще не готові до повного переходу на електромобілі.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке