Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Представляємо Toyota Crown Nightshade 2025: Готична естетика

Toyota вводить захоплюючі інновації в серію Crown на 2025 рік, де вишуканий седан робить відчутний крок з появою абсолютно нової моделі - Nightshade. Ця нова версія, розташована між вже встановленим середнім рівнем Limited та розкішним Platinum, надає своєму ряду особливий шарм.

Хоча деталі про Crown Nightshade залишаються таємницею, деякі аспекти вже відомі. Для тих, хто прагне вибрати більш стримані відтінки, Nightshade пропонує обмежену палітру, доступну лише в сірих або чорних кольорах Storm Cloud. Зберігаючи свою темну привабливість, модель може похвалитися унікальною чорною емблемою, дверними ручками та вражаючими 21-дюймовими чорними колесами.

Представляємо Toyota Crown Nightshade 2025: Готична естетика

Ціни на серію Crown 2025 року розпочинаються з $42 535 за версію XLE і зростають до $47 045 за версію Limited. Модель Nightshade, яка дебютує за $49 860, заповнює прогалину перед великим кроком до топової версії Platinum, що коштує від $56 085.

Nightshade, так само як комплектації XLE та Limited, оснащується стандартною гібридною силовою установкою Toyota з потужністю 236 к.с. Ця конфігурація поєднує 2,5-літровий чотирициліндровий двигун з трьома електродвигунами та безступінчастою автоматичною коробкою передач (CVT). У той же час, надійна гібридна установка Hybrid Max, ексклюзивна для Platinum, оснащена шестиступінчастою автоматичною коробкою передач, що поєднує 2,4-літрову турбочетвірку з електромотором, встановленим на задній осі, загальною потужністю 340 кінських сил. Всі моделі оснащуються стандартним повним приводом.

Представляємо Toyota Crown Nightshade 2025: Готична естетика

Як символ підвищеного комфорту, кожен Crown 2025 року може похвалитися підігрівом і вентиляцією передніх сидінь, а також підігрівом керма. Важливо зазначити, що оздоблення Platinum підвищує рівень комфорту завдяки нещодавно доданому головному дисплею, стандартизуючи розкіш у всій лінійці.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке