Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Майбутнє втілення Aston Martin DBS недавно знову з'явилося під час тестувань

Продовжуючи модернізацію лінійки моделей Aston Martin, новий DBS вдихається останнім витвором DB12 у різних аспектах. Хоча існують спекуляції про відродження легендарної назви Vanquish, основний фокус ставиться на його конкурентоспроможності з майбутнім наслідником Ferrari 812 Superfast у сегменті передньомоторних суперкарів.

Еволюція визначає естетику цього високопродуктивного купе, що гармонізує з нещодавніми випусками DB12 та Vantage. Хоча це не абсолютно новий дизайн, модель отримала більш класичну передню частину, замінивши сітчасту решітку радіатора на комбінацію горизонтальних і вертикальних смуг. Дизайнерські доробки включають оновлені фари і звичайний вентильований капот, а також ширший передній спліттер і, здавалося б, менші повітрозабірники.

Хоча силует попередника зберігається, помітні зміни додають привабливості задній частині: задні ліхтарі у формі "С", що нагадують DB12, і виразний вбудований спойлер у вигляді губи. Задній бампер також зазнав змін, отримавши більш агресивний дизайн, доповнений спортивним дифузором і вихлопною системою з чотирма вихлопними трубами в шестикутних вирізах.
 
Майбутнє втілення Aston Martin DBS недавно знову з'явилося під час тестувань

Покращуючи як продуктивність, так і естетику, автомобіль оснащений нещодавно виготовленими легкосплавними дисками, які приховують значні гальмівні диски та яскраво-червоні супорти, які, ймовірно, можна налаштувати відповідно до індивідуальних уподобань.

Щодо потужності, хоча новий DB12 перейшов на 4,0-літровий V8 від Mercedes AMG з подвійним турбонаддувом, вважається, що DBS може залишити свій шанований двигун V12. Є спекуляції про вражаючу потужність близько 759 к.с. і 664 фунт-фут крутного моменту, а деякі джерела навіть припускають, що це може перевищити 800 к.с.

Офіційна презентація очікується цього літа, можливо, під час автосалону в Монтереї в серпні 2024 року, а продажі розпочнуться до кінця року, що стане ще однією важливою подією в еволюції Aston Martin.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке