Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Kia EV9 GT: запальний суперсилач

В останньому квартальному звіті за 2024 рік, Kia вразила світ стандартним потопом продажів та фінансового аналізу. Проте серед цього корпоративного балачання засліплення було розкрито: стенограма виступу генерального директора на Дні інвестора, що відбувся того ж місяця. В межах цього виступу було розкрито захоплюючу інформацію про майбутні продукти.

Обіцяючи "вражаючу потужність", EV9 GT виступить на сцені у січні 2025 року завдяки покращеній двомоторній конфігурації. Kia може пишатися захоплюючим прискоренням, заявляючи, що розганяється від 0 до 100 км/год за менше ніж чотири секунди - феноменальне досягнення, враховуючи значну масу цього позашляховика, що перевищує майже 6 000 фунтів. Очікується значний приріст потужності, що перевищить нинішні 379 кінських сил та 516 фунтів-фут, що пропонує найпотужніший з наявних на сьогодні конкурентів. Ця додаткова енергія може зменшити час розгону більш ніж на секунду.

Проте, такий приріст продуктивності може обійтися ефективності, якщо Kia не вдосконалить хімічний склад акумуляторів. Історично склалося так, що переслідування потужності в електромобілях часто веде до зменшення запасу ходу. Наразі EV9 GT-Line досягає захватних 270 миль на одному заряді, згідно зі стандартами EPA. Kia натякає на те, що для повноцінної GT-моделі буде модифікована надійна підвіска та модернізовані гальма.

Kia EV9 GT: запальний суперсилач

Цікаво, що EV5 GT, ще один електричний позашляховик Kia, запланований для GT ітерації, тихо дебютував, хоча і не обговорювався під час виступу генерального директора на Дні інвестора. Зображення EV5 GT з'явилися після його нещодавньої гомологації Міністерством промисловості та інформаційних технологій Китаю.

Під час презентації було надано захоплюючий огляд дорожньої карти продуктів Kia. Оновлений EV6 планується випустити у другому кварталі цього року, а спортивний EV6 GT - на початку четвертого кварталу. Крім того, в останньому кварталі року Kia має намір вдосконалити улюблений багатьма Sportage. Тим часом, дебют першого в історії електромобіля EV3 та представлення нового K4 очікується в 3 кварталі, що збігається з очікуваним фейсліфтингом великого седану K8, який наразі недоступний у США.

Однак цим подіям передує швидка поява п'ятидверного хетчбеку компактного седану K3, також відсутнього на американських ринках.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке