Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Оновлений BMW iX: підвищена міцність та беззмінний стиль

Незважаючи на його впізнаваний та дещо дискусійний дизайн, електричний кросовер BMW продовжує підкорювати ринки, зростаючи на 92% у світових реєстраціях електромобілів минулого року. З метою подальшого розвитку цього успіху, модель iX планується оновити на середині життєвого циклу. Однак значних змін у дизайні не передбачається.

Характерна велика решітка радіатора залишиться практично незмінною, хоча можливі деякі незначні зміни, а також передня частина буде прикрашена пакетом ілюмінації BMW Iconic Glow. На відміну від інших моделей бренду, таких як 7-Series та X7, iX не буде мати двоповерхового розташування фар. Замість цього вона отримає оновлений дизайн денних ходових вогнів, відповідно до останнього оновлення модельного ряду BMW.

Зміни також відбудуться під капотом, хоча вони можуть бути не очевидними на перший погляд. Увесь модельний ряд отримає оновлення, які підтверджуються новими найменуваннями, що вказують на підвищені рівні продуктивності. Так, xDrive40 зміниться на xDrive45, xDrive50 - на xDrive60, а вершиною стане iX M70, яка замінить нинішню модель iX M60.

Оновлений BMW iX: підвищена міцність та беззмінний стиль

Кожна з версій буде міцнішою за свого попередника, потенційно набираючи до 650 кінських сил, подібно до моделі i7. Крім того, BMW прагне збільшити дальність подорожей, вирішуючи проблеми, зокрема очевидні для iX xDrive40, який має досить скромний запас ходу у 264 милі (425 км).

У минулому році BMW співпрацювала з компанією Our Next Energy (ONE) з Мічигану, щоб оснастити iX новим двохімічним акумулятором Gemini, який забезпечить значний запас ходу в 608 миль (979 км). Хоча конкретні показники збільшення дальності подорожей оновленої моделі iX поки не оголошено, очікується значне покращення, відповідно до зростаючих потреб у електромобільності як в Європі, так і за її межами.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке