Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Audi RS E-Tron GT Performance 2025 року стоїть на межі переосмислення поняття розкоші

Після дебюту Porsche Taycan у 2025 році Audi запрошує вас зазирнути в їхню власну ітерацію переосмисленого електричного седана. Так само, як і з Taycan Turbo GT, Audi народжує нову флагманську модель: RS E-Tron GT Performance, вдихаючи життя у спадщину бензинових аналогів, таких як RS6 та RS7 Performance.

Хоча він може не бути настільки запальним, як його побратим з Цуффенхаузена, подібно до того, як нинішній RS E-Tron GT не досягає запеклості Taycan Turbo S, він обіцяє приріст потужності, перевищуючи 637 кінських сил та 612 фунт-футів крутного моменту попередньої вершкової моделі. Audi залишається скромним стосовно деталей (зрозуміло, враховуючи, що це лише тизер), але спокушає проглядами камуфльованого автомобіля, прикрашеного керамічними гальмами, що виступають за аеродинамічними колісними дисками.

Хоча оновлені передні та задні двигуни ймовірно не зможуть змагатися з 938 кінськими силами Taycan Turbo S, не кажучи вже про вражаючі 1019 кінських сил злісного Turbo GT, інженери Audi не тільки переглянули силову установку, але й вдосконалили акумулятор для збільшення запасу ходу. Наприклад, новий Taycan, оснащений батареєю Performance Battery Plus, може похвалитися корисною ємністю 98,6 кВт-год, тоді як базова модель має батарею ємністю 83,6 кВт-год.

Audi RS E-Tron GT Performance 2025 року стоїть на межі переосмислення поняття розкіші

Очікується підвищення швидкості заряджання, що є природним розвитком, враховуючи здатність останнього Taycan приймати до 320 кВт, порівняно з 270 кВт. Крім того, Audi пропонує нову систему підвіски з чотирма індивідуально активними двоклапанними амортизаторами, запозичену у нового Porsche Panamera. Налаштована на вищий рівень комфорту порівняно з більш різким Taycan, ця швидка реакція обладнання обіцяє вишукану подорож.

Audi планує представити E-Tron GT 2025 року пізніше цього року, обіцяючи оновлення всього модельного ряду. Навіть менші моделі, розташовані під варіантами RS та RS Performance, отримають вдосконалення, що забезпечить всеосяжне покращення всієї лінійки.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке