Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Maserati GranCabrio Folgore 2024: Повністю електричний кабріолет із 818 к.с.

GranCabrio Folgore виділяється як рідкісний електричний кабріолет на сучасному автомобільному ринку, пропонуючи бездоганне поєднання продуктивності та стилю.

З трьома високопродуктивними двигунами, цей Maserati генерує вражаючі 818 кінських сил, забезпечуючи захоплюючі їздові враження. Завдяки надійній Т-подібній батареї об'ємом 92,5 кВт-год GranCabrio Folgore може пройти до 280 миль, забезпечуючи достатню гнучкість для довгих подорожей.

Maserati GranCabrio Folgore 2024: Повністю електричний кабріолет із 818 к.с.

GranCabrio Folgore спільно використовує трансмісію з GranTurismo Folgore, дотримуючись фірмових стандартів продуктивності Maserati. Три двигуни з постійними магнітами з радіальним потоком, кожен з яких оснащений інвертором з карбіду кремнію, забезпечують безпрецедентний розподіл потужності. З двома двигунами ззаду і одним спереду GranCabrio Folgore досягає пікової потужності 818 к.с. в режимі "MaxBoost", забезпечуючи динамічне прискорення і точне керування.

Розташована між пасажирами та в задній частині Т-подібна літій-іонна батарея зберігає елегантні пропорції GranCabrio. Незважаючи на великий об'єм 92,5 кВт-год, використовується лише 83 кВт-год, свідчить про прихильність Maserati до довговічності батарей. Рекуперативна гальмівна система GranCabrio Folgore може поглинати до 400 кВт, підвищуючи ефективність під час гальмування.

Maserati GranCabrio Folgore 2024: Повністю електричний кабріолет із 818 к.с.

Крім того, GranCabrio Folgore має вдосконалені можливості зарядки, може приймати 270 кВт від сумісних станцій, щоб зарядити 20-80% батареї всього за 18 хвилин. Для вирішення потенційних проблем з зарядкою, Maserati оснащує GranCabrio Folgore бортовим "DC Booster", що дозволяє ефективно заряджати навіть від старих станцій.

Отже, Maserati GranCabrio Folgore 2024 року поєднує продуктивність, елегантність та екологічність, встановлюючи нові стандарти для електричних кабріолетів в сучасному автомобільному ландшафті.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке