Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Bentayga Black Edition відзначає столітній ювілей з першим у історії чорним лого Bentley

Представляємо вам останню новинку у розкішній лінійці позашляховиків Bentley: Bentley Bentayga S Black Edition. Як видно з назви, цей комплект підносить Bentayga до царства чорної елегантності, включаючи дебютний чорний логотип Bentley, вперше за 105-річну історію бренду.

Залишаючись вірними спадщині Bentley, ми пропонуємо вам широкий спектр відтінків екстер'єру, проте ми рекомендуємо обрати один із численних варіантів чорного кольору, що пропонуються на вибір. Він не тільки відповідає номенклатурі моделі, але й віддзеркалює повагу до її знакової емблеми. Bentayga Black Edition відсилає до коренів бренду, представляючи логотип Bentley у глянцевому чорному кольорі, що є відступом від традицій протягом століть.

Bentayga Black Edition відзначає столітній ювілей з першим у історії чорним лого Bentley

Після вибору основного відтінку екстер'єру увага звертається на акцентну смугу та гальмівні супорти, доступні в кольорах Mandarin, Signal Yellow, Klein Blue, Pillar Box Red, Ice, Hyper Green та Beluga. Обирайте свій акцент з обережністю, адже він розповсюджується і на інтер'єр Black Edition. Для цієї версії Bentley ледь помітно оновив салон Bentayga, додавши до нього контрастну строчку та кант у шкіряній оббивці. Крім того, інтер'єр демонструє новий візерунок з вуглецевого волокна, що прикрашає приладову панель, центральну консоль та дверні панелі.

Як і стандартна версія, S Black Edition пропонує вибір між гібридним 3,0-літровим V6 з турбонаддувом та потужним 5,2-літровим V8 з подвійним турбонаддувом. Гібридний варіант, так само як і стандартна модель S, забезпечує комбіновану потужність 455 кінських сил. Вибір на користь V-8 забезпечує трохи більше енергії: 542 "конячки" розганяють Bentayga від 0 до 60 миль на годину всього за 3,3 секунди.

Bentayga Black Edition відзначає столітній ювілей з першим у історії чорним лого Bentley

Хоча Bentley ще не розголошує ціни на Black Edition, враховуючи, що гібридна Bentayga S стартує від $235,025, а модель з V8 - від $243,025, можна очікувати, що це буде значна інвестиція.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке