Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

BMW X3 2025: перший погляд на авто

Захоплюючі 350 000 проданих одиниць у 2023 році підтверджують успіх X3, що робить його найпопулярнішою моделлю BMW. Цей розкішний кросовер визнаний хітом з моменту свого дебюту в 2017 році, перевершивши навіть культовий седан 3 серії за популярністю. Проте BMW не стоїть на місці: вже незабаром на сцену вийде нова модель, яка замінить його.

Перед грандіозною прем'єрою дозвольте зазирнути в майбутнє. Зображення замаскованих прототипів надихають плагін-гібридом та варіантом M Performance. Особливо привабливою виглядає високопродуктивна модель з системою з чотирма вихлопними патрубками, що досі була ексклюзивною для автомобілів M. По стопах X1 M35i та X2 M35i, цей не зовсім X3 M виходить з сміливими заявами.

BMW X3 2025: перший погляд на авто

Очікується, що майбутній X3 перейде від позначення "M40i" до "M50", відкинувши традиційний суфікс "i", щоб підкреслити свою силу. Говорять, що цей крок позначає перший відхід BMW від використання "i" для позначення впорскування палива в бензинових моделях, хоча дизелі залишать "d", а плагін-гібриди - "e".

На жаль, електрифікована модель спочатку не дістанеться Сполучених Штатів. Проте BMW обіцяє поліпшену батарею для збільшення запасу ходу в новому X3 (можливо, під назвою xDrive30e).

BMW X3 2025: перший погляд на авто

BMW X3 2025, відомий під внутрішньою назвою "G45", може похвалитися більш вишуканим профілем під камуфляжем. Інженери BMW знизили коефіцієнт аеродинамічного опору до 0,27, розширили колію в порівнянні з попередником, "G01", а також підвищили жорсткість і застосували модернізовані стабілізатори поперечної стійкості для більш динамічного керування.

Опціональні оновлення включають адаптивне шасі з електронно керованими амортизаторами, що дозволяє налаштувати їзду під свій смак. Крім того, очікуйте на більш організовану панель приладів з сенсорним екраном, що переважає в інтерфейсі користувача. Оскільки X1 стає більшим, цілком ймовірно, що X3 наслідуватиме його приклад, щоб зберегти комфортну дистанцію між двома моделями.

BMW X3 2025: перший погляд на авто

Хоча новий iX3 вже на горизонті, він обіцяє бути помітно відмінним від X3 завдяки інноваційній платформі BMW Neue Klasse та оновленому інтер'єру з передовою системою iDrive.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке