Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

У 2024 році Ford Mustang Mach-E GT отримав бронзове оздоблення, що доповнює його свіже зелене забарвлення

Проте Ford Mustang Mach-E зарекомендував себе як відмінний електромобіль зі сильними спортивними характеристиками, як зовні, так і з точки зору продуктивності. У 2024 році топова версія Mach-E GT пропонує опціональний бронзовий пакет зовнішнього вигляду, а також натякає на оновлення продуктивності. Розглянемо це докладніше.

Повністю електричний позашляховик Ford Mustang Mach-E 2024 року може похвалитися запасом ходу на одній зарядці до 270 км за оцінками Агентства з охорони навколишнього середовища США (EPA), завдяки 91-кіловатній акумуляторній батареї. З двома електродвигунами системи eAWD, він розвиває 480 кінських сил та 600 Нм крутного моменту.

У 2024 році Ford Mustang Mach-E GT отримав бронзове оздоблення, що доповнює його свіже зелене забарвлення

Обираючи новий Bronze Appearance Package для комплектації GT, ви заплатите €62 790. Цей пакет доступний у поєднанні з кольорами Shadow Black, Star White Metallic Tri-Coat або новим зеленим кольором Eruption Green. За додаткову плату отримуєте 20-дюймові алюмінієві диски бронзового кольору, оновлений дизайн решітки радіатора, покритий бронзовою фарбою, та відповідні значки "Mach-E 4X" і "GT", також бронзового кольору.

Цей пакет базується на вдосконаленнях оновленої версії GT 2024 року, яка включає систему демпфірування MagneRide, червоні передні гальма Brembo та покращені передні сидіння з 10-позиційним регулюванням водійського крісла. Замовлення на 2024 модельний рік розпочнеться взимку, а нові моделі Mach-E з'являться в автосалонах до цього часу.

Ford виходить за рамки, намагаючись підвищити попит завдяки новому оновленню продуктивності, яке вказується випуском Bronze Appearance Package. Тепер Ford представив також оновлення Performance Upgrade, яке дозволяє моделям Mach-E GT та Rally розганятися до 97 км/год всього за 3,3 секунди та долати чверть кілометра за 11,8 секунди зі швидкістю 183 км/год. Це досягається завдяки новому тепловому моделюванню та алгоритмам управління, які суттєво поліпшують програмне забезпечення, додаючи 100 Нм крутного моменту до немодернізованих Mach-E.

У 2024 році Ford Mustang Mach-E GT отримав бронзове оздоблення, що доповнює його свіже зелене забарвлення

Оновлення Performance Update входить до стандартної комплектації Mach-E Rally, але власники GT можуть завантажити його по повітрю (OTA) або вибрати його при покупці. Однак Ford не уточнив, чи буде оновлення Performance Upgrade доступне для старіших моделей Mach-E GT.

Крім того, нові стандартні деталі GT Performance Edition відтепер доступні ексклюзивно для Mach-E GT 2024 року. Це включає передні сидіння Ford Performance, амортизатори MagneRide та передні гальмівні супорти Brembo. Також всі Mach-E 2024 року оснащені новим заднім двигуном, розробленим компанією Ford, який не тільки забезпечує більший крутний момент, але й є легшим, ніж задні двигуни попередніх модельних років.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке