Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Rivian тимчасово припиняє прийом замовлень на моделі R1T та R1S до кінця літа

З метою підвищення ефективності виробництва, Rivian оголошує про тимчасове припинення прийому замовлень на моделі R1T та R1S до кінця літа. Протягом цього періоду потенційні покупці, які бажають придбати ці електромобілі, будуть спрямовані на вибір з наявних запасів.

В електронному повідомленні, що недавно було розіслано клієнтам, компанія Rivian розкрила свій план припинити нові замовлення до кінця літа, пояснивши це рішення комплексною ініціативою з переоснащення виробничих потужностей, запланованою на весну на заводі в місті Нормаль, штат Іллінойс. Таким чином, виробництво автомобілів буде тимчасово призупинено на цей період. Хоча поточний рівень запасів Rivian по всій країні залишається невідомим, припинення роботи конфігуратора може розчарувати деяких клієнтів.

Проте є ймовірність, що бажані моделі R1T або R1S будуть доступні для негайної доставки з наявних запасів. Компанія планує припинити заводське виробництво з 5 по 30 квітня з метою оптимізації виробничих витрат шляхом переоснащення виробництва. Rivian очікує, що ці модифікації збільшать обсяги виробництва на заводі приблизно на 30%.

Rivian тимчасово припиняє прийом замовлень на моделі R1T та R1S до кінця літа

Згідно із повідомленнями, Rivian готується представити значне оновлення своєї платформи R1, можливо, представивши оновлені версії R1T і R1S пізніше цього року. Чутки вказують, що новий флагманський варіант, можливо, під назвою "Ascent", матиме потужність понад 1000 к.с. завдяки вдосконаленим електродвигунам, перевершуючи потужність нинішнього флагмана, що обмежена 835 к.с.

Крім того, нещодавні повідомлення свідчать про те, що Rivian подала заявку на реєстрацію торгової марки "R1X" в Бюро патентів і торгових марок США, що викликало припущення про потенційну модель зі знаком "X" як конкурента грізному варіанту CyberBeast від Cybertruck.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке