Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

5-дверний Force Gurkha: бюджетний позашляховик, натхненний G-класом від Mercedes

Розробляється з 2022 року, а перші прототипи на дорогах не дають спокою ентузіастам. Початковий тизер демонструє схожість позашляховика зі своїм культовим братом, Force Gurkha, хоча і з подовженою колісною базою, додатковими вікнами та додатковою парою дверей.

Чутки з місцевих ЗМІ натякають на можливі зміни в дизайні, включаючи квадратні світлодіодні фари та більші 18-дюймові легкосплавні диски з діамантовим вирізом. Autocar India повідомляє, що колісна база п'ятидверного Force Gurkha сягає 2 825 мм (111,2 дюйма), що на 425 мм (16,7 дюйма) довше, ніж у 3-дверного побратима, і обіцяє помітно просторіший салон.

Force Gurkha

Наслідуючи тенденції інших позашляховиків Force Motors, таких як Trax Toofan, Trax Cruiser та Citiline, можна очікувати на різноманітні компонування салону, в якому потенційно можуть розміститися п'ять, шість або сім пасажирів у два або три ряди.

П'ятидверний Force Gurkha, дебют якого в Індії заплановано на середину 2024 року, стартуватиме приблизно з 16,10-16,60 рупій (близько 19 000-20 000 доларів США). Він буде конкурувати з такими суперниками, як п'ятидверний Suzuki Jimny і майбутній Mahindra Thar Armada, випуск якого запланований на кінець року.

Force Gurkha
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке