Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Остання ітерація Mercedes G-Class має підвищену потужність та інноваційні функції

Понад чотири десятиліття G-Wagen залишається незмінним символом позашляхової доблесті Mercedes-Benz, а його культовий дизайн залишається незмінним протягом багатьох років. Однак 2024 рік знаменує собою значне оновлення, оскільки Mercedes представляє м'яку гібридну технологію для свого улюбленого позашляховика, що є попередником майбутнього електромобіля EQG EV.

У базовій моделі G550 традиційний двигун V8 поступається місцем новому 3,0-літровому рядному двигуну з турбонаддувом, доповненому м'якою гібридною системою. Ця установка з турбонагнітачем вихлопних газів та електричним допоміжним компресором підвищує потужність G-класу до 443 кінських сил та 413 фунт-фут-метрів крутного моменту. Інтегрований стартер-генератор додає ще 20 к.с. і 148 фунт-фут. Незважаючи на незначне зниження крутного моменту порівняно з попередником, загальна потужність зросла на 27 пунктів.

Остання ітерація Mercedes G-Class має підвищену потужність та інноваційні функції

Покращення стосуються не лише силового агрегату: оновлена дев'ятиступінчаста автоматична трансмісія пропонує ширші передавальні числа. Стандартний повний привід з розподілом крутного моменту 40-60 забезпечує чудові можливості на бездоріжжі. Примітно, що G550 зберігає свій вражаючий дорожній просвіт у 9,5 дюймів і кути з'їзду і розвороту 30 і 31 градус відповідно. Додатковою підтримкою для пригод на бездоріжжі є функція Off-Road Cockpit, інтегрована в інформаційно-розважальну систему MBUX, яка надає життєво важливу інформацію, таку як місцезнаходження автомобіля і висота над рівнем моря.

Характерна функція "Прозорий капот", вперше представлена в таких моделях, як EQE і GLC, залишається родзинкою, дозволяючи водіям практично бачити передню частину автомобіля за допомогою 360-градусної камери, розташованої над головою.

Остання ітерація Mercedes G-Class має підвищену потужність та інноваційні функції

Тим часом, орієнтована на продуктивність модель G63 зберегла свій 4,0-літровий V-подібний двигун V8 з подвійним турбонаддувом, що видає незмінні 577 к.с. і 627 фунт-футів крутного моменту, доповнені тією ж 48-вольтовою м'якою гібридною системою. Ця потужність дозволяє G63 розганятися від 0 до 60 миль/год всього за 4,2 секунди.

Як G550, так і G63 отримали незначні візуальні оновлення для 2025 модельного року, причому G63 може похвалитися новими функціями, такими як опція забарвлення Manufaktur Hyper Blue Magno, стандартні адаптивні світлодіодні фари і оновлений дизайн бампера. Крім того, покупці можуть вибрати з ряду варіантів колісних дисків діаметром від 20 до 22 дюймів.

Поки Mercedes утримується від розкриття цін на оновлений G-Class, моделі 2024 року стартують від $144 150 за базовий G550 і $180 950 за G63, з очікуванням невеликого підвищення цін на моделі 2025 року.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке