Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

McLaren отримав нового власника

У McLaren Group відбулася зміна власника. Бахрейнська холдингова компанія Mumtalakat Holding Company, суверенний фонд національного добробуту, отримала повне право власності на автомобільного гіганта, збільшивши свою частку з 60 відсотків до повних 100. Подробиці про наслідки для McLaren Automotive залишаються дещо туманними. Пол Волш, виконавчий голова групи, заявив, що цей крок "надасть нам більше можливостей для реалізації нашої довгострокової бізнес-стратегії".

Ця стратегія включає в себе інвестиції в нові продукти і передові технології. З цією новою структурою власності McLaren Automotive, ймовірно, отримає необхідну фінансову підтримку для розробки майбутніх моделей та інтеграції електрифікації в свій асортимент. В останні роки виробник суперкарів стикався з фінансовими проблемами, вдаючись до продажу своїх історичних автомобілів у 2022 році, щоб підтримати затримку з випуском суперкара Artura. До цього McLaren продала свою штаб-квартиру та завод Формули-1. У 2022 році компанія отримала нового генерального директора, а в 2023 році дебютувала з моделлю 750S, наступницею дуже успішної моделі 720S. Крім того, наприкінці минулого року вона представила оновлену версію свого практичного суперкара, перетворивши GT на GTS.

Припускають, що компанія може представити свій новий гіперкар до кінця року. Як повідомляється, McLaren знаходиться на завершальній стадії розробки, в планах - гібридний двигун V8 потужністю понад 1000 кінських сил, що підзаряджається від мережі. Гіперкар, який нібито відійде від своїх фірмових двогранних дверей на користь крилоподібних, матиме абсолютно нове шасі з вуглецевого волокна та компоненти підвіски, надруковані на 3D-принтері. Невдовзі після вступу на посаду генерального директора McLaren Майкл Лейтерс визнав, що попередні моделі були "не до кінця розробленими продуктами". Очікується, що прихід нового власника принесе компанії фінансові ресурси та стабільність, що сприятиме її розширенню, адаптації та підвищенню якості продукції.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке