Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Відчуйте захоплення від керування найпотужнішим гіперкаром Італії

Forza Horizon 5, що входить до "Європейського автомобільного набору", запрошує гравців Xbox насолодитися рідкісною можливістю пілотувати самопроголошений "найпотужніший гіперкар Італії". З Pininfarina Battista гравці можуть здійснити мрію про те, щоб їздити на своєму дорогоцінному автомобілі, не турбуючись про амортизацію.

Після придбання гравці можуть пристосувати свій Battista за допомогою всеосяжних можливостей кастомізації Forza, включаючи фарбувальну майстерню та віртуальні комплекти кузова, що дозволить їм стильно пересуватися величезним віртуальним світом Forza Horizon 5.

Дейв Амантеа, головний дизайнер Pininfarina, підкреслює прихильність бренду до індивідуальності: "Ми тісно співпрацюємо з клієнтами в індивідуальному порядку, щоб гарантувати, що кожен Battista, який залишає наше ательє Cambiano, є унікальним вираженням їх особистості - і справжнім одним з одного".



Завдяки електродвигунам потужністю 1 874 кінські сили, Pininfarina Battista розганяється від 0 до 100 км/год всього за 1,79 секунди, зміцнюючи свою позицію одного з найшвидших автомобілів як в реальному, так і у віртуальному світі.

Незважаючи на те, що Battista нещодавно з'явилася у франшизі Horizon, вона вже встигла заявити про себе в серії Forza Motorsport, пропонуючи гравцям відчути її доблесть у симуляційних перегонах. Крім того, його реальний аналог, Rimac Nevera, вже доступний у Forza Horizon 5.

Випущено лише 150 екземплярів, тож ентузіасти можуть скористатися можливістю випробувати Pininfarina Battista на собі. Forza Horizon 5 вже доступна для завантаження на платформах Xbox Series X|S та PC.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке