Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Range Rover Sport EV готується до свого дебюту у 2025 році

Електричний Range Rover Sport, який, як очікується, буде представлений пізніше цього року, має на меті конкурувати з електромобілями високого класу, такими як Lotus Eletre та майбутній електричний Porsche Cayenne, як потужний та розкішний варіант.

Jaguar Land Rover (JLR) планує представити шість електромобілів під брендами Land Rover і Jaguar до 2026 року. Це є невеликим коригуванням початкового плану, оголошеного три роки тому тодішнім генеральним директором Тьєррі Боллоре в рамках стратегії трансформації Reimagine, яка включала шість електричних Land Rover і щонайменше один електричний Jaguar до 2026 року. Переглянута стратегія, що відображає зміни в термінах розробки та споживчому попиті, тепер охоплює шість електричних моделей JLR до 2026 року.

Нещодавно генеральний директор компанії Адріан Марделл на прес-брифінгу оголосив про скоригований графік випуску електромобілів. Це дозволить JLR гарантувати, що нові моделі відповідатимуть найвищим стандартам якості.

Затримка не створить значних проблем для діяльності JLR, адже компанія й далі прагне електрифікувати весь свій модельний ряд до кінця десятиліття.

Оновлена лінійка електромобілів включатиме:
  • Електричні версії Range Rover і Range Rover Sport на платформі MLA.
  • Два менших позашляховика на новій платформі EMA, ймовірних наступників Range Rover Evoque і Range Rover Velar.

Виробництво буде розподілено між заводами JLR:

  • Флагманські електромобілі Range Rover EV збиратимуться в Соліхаллі.
  • Компактні моделі - на заводі в Хейлвуді в Мерсісайді, який готується до виробництва електромобілів до кінця року.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке