Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Наступного року Dodge Charger Banshee EV вийде на ринок з потужністю понад 807 к.с.

Компанія Dodge зазирнула в майбутнє електричних масл-карів, представивши концепт Daytona SRT Concept близько 18 місяців тому, підготувавши підґрунтя для сьогоднішнього офіційного дебюту електричного Charger. Серійні моделі, які вийдуть на ринок цієї осені, дуже схожі на концепт, але спочатку не мають таких особливостей, як двошвидкісна коробка передач і 800-вольтова система. Однак Dodge оголосив, що ці функції будуть ексклюзивними для Banshee, високопродуктивного варіанту, випуск якого запланований на 2025 рік.

Banshee має на меті стати електричним наступником популярного Hellcat, відомого своїми потужними двигунами Hemi V8. Після зняття з виробництва Hellcat, Dodge позиціонує Banshee як нову вершину продуктивності.

Dodge не розкриває точні технічні характеристики та потужність Banshee, але, ґрунтуючись на інформації про Charger Daytona Scat Pack та амбіції Dodge перевершити Hellcat, можна зробити деякі висновки. Найпотужніший Hellcat Charger, Redeye Jailbreak, має 807 кінських сил, тому Banshee, ймовірно, буде потужнішим. Dodge вже досягав 840 кінських сил з V8 Challenger Demon і 1025 кінських сил з Demon 170 на паливі E85.

Хоча Banshee може досягти чотиризначного числа кінських сил, ймовірно, це буде зарезервовано для майбутньої електричної моделі Charger. Dodge також згадує, що Banshee буде сумісний з комплектами Direct Connection Stage, як і 400-вольтовий Charger, що може дати йому понад 1000 кінських сил.

Очікується, що Banshee з повним приводом легко перевершить Charger Hellcat Redeye Jailbreak в тестах на прискорення. Hellcat розганяється від 0 до 100 км/год за 3,6 секунди, а чверть милі проходить за 10,6 секунди. Banshee, ймовірно, буде швидшим, враховуючи час розгону Charger Daytona Scat Pack з 670 кінськими силами - 3,3 секунди. Очікується, що Banshee розганятиметься від 0 до 100 км/год менш ніж за три секунди і долатиме чверть милі приблизно за 10 секунд.
Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке