Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Letty's 240SX з "Форсажу" трагічно вийшов з ладу

Важко повірити, що минуло вже 23 роки відтоді, як "Форсаж" вперше вийшов на великий екран. Витратьте хвилинку, щоб переварити це, а потім подумайте про культовий фіолетовий Nissan 240SX Летті. Під час зйомок фільму було використано кілька екземплярів, але найбільш значущий з них, на жаль, був втрачений назавжди.

Крейг Ліберман, який служив технічним консультантом для автомобілів у перших фільмах "Форсажу", розповів, що сталося з Nissan, яким керувала Мішель Родрігес в оригінальному фільмі, у нещодавньому відео на YouTube. Ліберман вважається головним авторитетом в області автомобілів, представлених в серіалі.

Ліберман зазначає, що у виробництві було використано три версії Letty's 240SX. Дві з них слугували для виконання трюків і називалися Stunt One та Stunt Two. Вони зберегли свої оригінальні двигуни і були візуально модифіковані відповідно до своїх ролей. Однак головний автомобіль героя був набагато більш примітним. Він був орендований у свого власника Джеймса, який оснастив його двигуном SR20DET потужністю 400 кінських сил. Знімальна група додала кузовний обвіс Zeal і пофарбувала автомобіль у фіолетовий колір, який у фільмі виглядає більш пурпуровим через фільтри камери.

На щастя, дві каскадерські машини з фільму "Форсаж" збереглися в хорошому стані. Їх перефарбували та знову показали у "Форсажі 2". Зараз вони знаходяться у власності Furious Garage на YouTube, де їх відновлюють до оригінального вигляду з фільму. Прогрес реставрації можна побачити на каналі Furious Garage.

Історія ж машини головного героя склалася не так щасливо. За словами Лібермана, після зйомок вона була повернена власнику, який пофарбував її назад у сріблястий колір. Автомобіль з'являвся на сторінках багатьох журналів, але згодом кілька разів змінив власників. У 2009 році його купила людина, яка зняла двигун і продала кузов на звалище.

У типовому фільмі про Форсаж це могло б бути лише початком історії з несподіваним воскресінням, як часто буває з героями франшизи. Але, на жаль, це реальність. Точні деталі загибелі машини невідомі, але, як сумно зазначає Ліберман у своєму відео, її, ймовірно, розтрощили і переробили на металобрухт. Сумний кінець.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке