Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Maserati GranCabrio Folgore Tignanello: повага сомельє

Розмови про особливі автомобілі можуть швидко стати рутинними. Хоча всі ми любимо мріяти про машини, які, ймовірно, ніколи не опинимуться в нашому гаражі, вони втрачають свою привабливість, коли автовиробники постійно випускають нові спеціальні серії. Однак GranCabrio Folgore Tignanello, останнє творіння від підрозділу Maserati Fuoriserie, все ще викликає захоплення.

Замість того, щоб черпати натхнення лише з власної історії, новий Maserati віддає шану Tignanello, італійському вину від Marchesi Antinori, чия родина займається виноробством вже понад 600 років. Цей вплив видно з першого погляду на Tignanello.

Maserati GranCabrio Folgore Tignanello

Зовнішній вигляд автомобіля прикрашає вражаючий червоний відтінок, який Maserati називає Terra di Tignanello. Цей колір, натхненний ґрунтом виноградника, описується як "той, що нагадує насичені червоні відтінки характерних барріків (бочок) Тіньянелло". Глянцево-чорні гальмівні супорти приховані за матовими чорними колесами. Глянцевий значок мідного кольору підкреслює зовнішній вигляд.

Основна магія прихована всередині Tignanello, де коричнева шкіра поєднується з сріблястим і бордовим ребристим плетінням. Цей дизайн виготовлений зі шкіри Vegea, альтернативного матеріалу, отриманого з виноградників. Табличка з датами "1971-2021" на центральній консолі відзначає перші та останні врожаї Tignanello. Інтер'єр також прикрашений темним деревом шипшини з лазерним гравіюванням, що нагадує друк на дубових бочках виноградника.

Maserati GranCabrio Folgore Tignanello

Створений на базі стандартної моделі, GranCabrio Folgore Tignanello має повний привід і три електродвигуни загальною потужністю 818 кінських сил. Він оснащений батареєю ємністю 83,0 кВт-год і 800-вольтовою архітектурою, що забезпечує швидку зарядку постійним струмом до 270 кіловат. Запас ходу GranCabrio оцінюється в 233 милі за даними EPA.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке