Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Skoda Elroq 2025: новий електричний позашляховик з трьома варіантами батарей на базі MEB

Цей новий компактний позашляховик від Skoda відкриває лінійку електромобілів, представивши Elroq, який є першою моделлю з новою дизайнерською філософією бренду Modern Solid. Elroq, що поділяє багато технологій з Enyaq, повинен з'явитися на ринку до кінця року.

На нещодавно оприлюднених зображеннях Elroq, вкритий зелено-чорним камуфляжем, виразно видно елементи дизайну Skoda. Передня частина автомобіля має невелику нижню решітку радіатора і значок Skoda на фартусі. Незважаючи на камуфляж, добре проглядаються кутасті лінії передньої панелі та гострі фари.

Збоку Elroq вирізняється короткими передніми та задніми звісами, виразною плечовою лінією та скульптурними основами дверей. На задніх вікнах нанесено веселий графічний малюнок фламінго, а Skoda підкреслює аеродинамічно оптимізовані колеса, доступні в розмірах від 19 до 20 дюймів, що сприяють коефіцієнту аеродинамічного опору 0,26.

Збудований на платформі MEB концерну VW, Elroq буде доступний у кількох версіях: Elroq 50, 60, 85 та 85x. Базова модель має батарею ємністю 55 кВт-год і задній електродвигун потужністю 168 к.с. (125 кВт). Elroq 60 оснащений акумулятором ємністю 63 кВт-год і електродвигуном потужністю 201 к.с. (150 кВт), який приводить у рух задні колеса. Обидві моделі досягають максимальної швидкості 99 миль/год (160 км/год).

Skoda Elroq 2025: новий електричний позашляховик з трьома варіантами батарей на базі MEB

Моделі 85 і 85x оснащені батареєю ємністю 82 кВт-год. Elroq 85 має задній електродвигун потужністю 282 к.с. (210 кВт), а 85x - передній електродвигун, що забезпечує загальну потужність 295 к.с. (220 кВт). Skoda заявляє, що обидві версії можуть подолати 348 миль (560 км).

Всі версії Elroq підтримують швидку зарядку постійним струмом, а моделі 85 і 85x можуть заряджатися на 175 кВт. За даними Skoda, всі моделі можуть заряджатися від 10 до 80% менш ніж за 28 хвилин за допомогою зарядного пристрою постійного струму і до 11 кВт за допомогою зарядного пристрою змінного струму.

Elroq оснащений передовими функціями, такими як Travel Assist, дистанційне паркування та до дев'яти подушок безпеки. Хоча фотографії екстер'єру вже опубліковані, зображення інтер'єру поки що тримаються в секреті. Skoda обіцяє салон з достатнім простором для зберігання речей та багажник об'ємом 470 літрів (16,6 кубічних футів), який можна розширити до 1 580 літрів (55,8 кубічних футів) зі складеними задніми сидіннями. Крім того, Elroq буде сумісний з додатком MySkoda.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке