Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

2025 Toyota GR Supra: відмова від чотирициліндрового двигуна, але не від "механіки"

З 2020 року триває виробництво актуального покоління Toyota Supra. Спочатку модель була доступна лише з 3,0-літровим рядним шестициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 335 кінських сил. У 2021 році Toyota вдосконалила цей двигун і додала до лінійки 2,0-літровий турбований чотирициліндровий двигун потужністю 255 кінських сил. Тепер Toyota прийняла рішення відмовитися від меншого двигуна, залишивши лише версії 3.0 та 3.0 Premium.

Відсутність чотирициліндрового двигуна призвела до значного підвищення ціни на входження до сімейства GR Supra. Хоча ціна піднялася всього на $850 у порівнянні з 2024 роком, стартова вартість моделі значно збільшилася, оскільки тепер немає доступного чотирициліндрового варіанту за $47 535. Початкова ціна моделі 3.0 тепер складає $57 345, а версія 3.0 Premium стартує від $60 495. На щастя, шестиступінчаста механічна коробка передач залишилася доступною без додаткових витрат, як альтернатива стандартній восьмиступінчастій автоматичній трансмісії.

2025 Toyota GR Supra: Відмова від чотирициліндрового двигуна, але не від "механіки"

Версія 3.0 пропонує сидіння з електрорегулюванням, оббиті чорною шкірою та алькантарою, аудіосистему з 10 динаміками і 8,8-дюймовий центральний дисплей. У версії 3.0 Premium додаються покращені сидіння з чорної шкіри або шкіри кольору лісового горіха та аудіосистема з 12 динаміками. Серед доступних кольорів кузова: Absolute Zero (білий), Nocturnal (чорний), Renaissance Red та преміальний синій Stratosphere.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке