Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

Наступний автомобіль Мате Рімака - повністю автономне роботаксі Verne

Мате Рімак розуміє потреби сучасних пасажирів. Його майбутній проект, роботаксі Verne, який планується запустити у 2026 році, покликаний надати пасажирам можливість контролювати свій комфорт під час поїздки. Його мета - забезпечити клієнтів глибшим відчуттям комфорту та власності в автономному транспортному засобі.

Роботаксі Verne виконуватиме свою головну функцію перевезення пасажирів між пунктами за допомогою платформи Mobileye Drive та автономного водіння 4-го рівня. Але його особливою рисою є додаток для виклику таксі, що дозволяє користувачам заздалегідь налаштувати параметри температури, звуку, освітлення, комфорту та запаху, забезпечуючи сталий досвід кожної поїздки, навіть якщо клієнт ніколи не стане власником транспортного засобу, зазначає компанія.

Унікальний дизайн Verne робить акцент на кабіні, перш за все. Першочергова увага приділяється інтер'єру, що забезпечує максимальний простір для ніг, який, як повідомляється, перевершує навіть Rolls-Royce. Транспортний засіб розрахований на двох пасажирів, оскільки 90% поїздок на таксі здійснюються однією або двома особами. Крім того, він має великий багажник для додаткового зберігання речей.

В салоні пасажири знайдуть 43-дюймовий дисплей, який може відображати розважальні програми або надавати інформацію про поїздку. Відсутність керма та педалей компенсується фізичним перемикачем між сидіннями для старту та зупинки поїздки. Також є сенсорний екран для управління бортовими системами.

Наступний автомобіль Мате Рімака - повністю автономне роботаксі Verne

Ключовим елементом роботи Verne є "Материнське підприємство", де роботаксі проходитимуть щоденне обслуговування, зарядку, перевірку та чистку, забезпечуючи безпечні та комфортні поїздки для пасажирів. Автомобілі створені з міцних матеріалів, що підходять для щоденного використання та можливого зловживання.

Зовнішній дизайн Verne майстерно приховує інтегровані камери, радари, системи LIDAR та механізми очищення. Відсутність традиційних компонентів, таких як склоочисники і дзеркала заднього виду, спрощує процес очищення і не потрібні для автономного водіння.

Verne дебютує в Загребі, Хорватія, у 2026 році, з планами розширення до Великобританії, Німеччини та Близького Сходу. Компанія прагне досягти глобального покриття і наразі будує свій перший виробничий об'єкт у Хорватії. Назване на честь відомого письменника Жюля Верна, автора "20 000 льє під водою", "Подорож до центру Землі" та "Навколо світу за 80 днів", це роботаксі може стати вашим звичним транспортом для поїздок до супермаркету.

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке