Покупка, продажа новых и б/у автомобилей по всей Украине!
Сообщение
Произошла ошибка

BMW: Продаж автомобілів з ДВЗ і електромобілів триватиме у найближчому майбутньому

У 2025 році з’явиться електричний BMW 3 Series на платформі Neue Klasse, однак моделі з ДВЗ та гібриди зберігатимуть той самий вигляд, хоча й будуть побудовані на модернізованій версії поточної платформи для змішаних енергоносіїв з заднім приводом.

Бернд Кербер, керівник продукту, заявив, що BMW продовжить використовувати свої рідні платформи для автомобілів з переднім і заднім приводом, а також для різних варіантів силових агрегатів, паралельно з архітектурою Neue Klasse, яка підтримує нові електромобілі.

Схожа ситуація і з Mini, дочірньою компанією BMW: бензинові та електричні моделі Cooper матимуть однаковий дизайн, хоча перші будуть виготовлятися в Китаї на спеціалізованій електричній архітектурі, а другі – в Оксфорді на традиційній платформі з двигуном внутрішнього згоряння.

Цей підхід дозволяє BMW адаптуватися до змін на світовому ринку електромобілів. "Наша стратегія завжди базувалася на гнучкості," зазначив Кербер. "Ми розуміли, що розвиток ринку буде непередбачуваним через вплив регуляцій і потреб клієнтів.

"У найближчому майбутньому ми дотримуватимемося підходу з гнучкою технологією, тому ми планували виробництво всіх типів силових агрегатів на одній лінії.

"Якщо ринок змінюється, нам не потрібно закривати завод або скорочувати робочий день. Ми просто переключаємося на інший тип силового агрегату."

Йохен Голлер, керівник відділу продажів BMW, додав, що "два роки тому прогнози щодо електромобілів були надто оптимістичними, а зараз вони надто песимістичні", але основна тенденція показує зростання попиту на електромобілі.

Він зауважив: "З появою більшої кількості моделей з більшим запасом ходу і швидшим заряджанням деякі бар’єри для покупки будуть подолані."

Назад к новостям Следующая новость
Читайте также
Нашли ошибку?
Сообщение об ошибке